Buna
Astăzi e doar o altă zi în care m-am gândit la tine.
Priveşte ochii mei albaştri, în ei e scris numele tău
Promite-mi că vei fi şi mâine cel pentru care eu trăiesc
Să ştii că aş pleca în lume. Doar să ştiu că ajung la tine
Dar amintirile cu tine nimeni nu mi le poate lua
Vreau ca relatia noastra sa fie ca intre Tom si Jerry. Nu conteaza cat de mult ne certam, conteaza ca nu ne vom desparti.
Chiar daca as avea 1 000 de motive pentru a-l parasii,
Tot as gasi unul pentru a nu o face
Dacă o persoană are puterea de a-ţi schimba starea de spirit, înseamnă că ea este cu adevărat importantă
Cele mai frumoase sentimente sunt acelea pentru care nu există cuvinte să le poţi descrie.
Are acei ochi pe care niciodată nu am putut sa îi uit! ♥.
şi-n inima ei, doar EL e pe locu` 1. ♥!
ştii ce nu o să regret niciodată?
Că te iubesc, că te-am iubit şi că te voi iubi toată viaţa mea
Am tsinut la tine blegule, si n.am incetat s.o fac
Daca vezi o umbra. sunt eu.te privesc. Daca vezi o stea.sunt eu. te veghez. Daca iti vei simti inima batand mai greu.sunt eu.soptindu-ti : TE IUBESC
Ai locul tău în inima mea şi nimeni nu ţi-l poate ocupa
Vreau să îmi promiţi că nu o să ne ascundem de furtuni şi ploi, că orice s-ar întâmpla vom rămâne DOI!
Si. E asa frumos cand auzi " Tu esti a mea " Dar mai frumos e sa auzi " Eu sunt doar al tau! "
Si nu este singurul baiat din univers, dar este singurul care merita cu adevarat
Ce-mi place, cand ma privesti asa
Il ierti pentru singurul motiv ca nu poti trai fara el
Eu sunt cea care, fara motiv o sa te cert
Si tu esti cel care m'a invatat din cand in cand sa iert
Noi doi mereu impreuna! Mana de mana! ahh ce frumos suna
Sunt prea multe amintiri care ne leaga Si nu pot renunta
Si sunt norocoasa ca.l pot tine in brate curand, cand altele tin in mana niste poze plangand
Iubesc momentele in care suntem doar noi doi
in palma ta e inima mea nu uita, sa ai grija de ea
Cand sunt alaturi de tine, visele devin realitate
Vreau sa te am doar pentru mineee!
Ma asculta! ma protejeaza! ma face sa ma simt fericita! Cu el râd! Plâng! Ma cert! Ma împac! El e dulce! E sincer! e tot ce am! Te iubesc!
Ai reaprins in mine spiritul de luptatoare O simpla atingere si simt ca sunt nemuritoare O singura scanteie si`am luat foc instantaneu Te voi pretuii mereu ca pe o piesa de muzeu
Te iubesc! Ma jur
Nu am uitat că ai fost mereu când mi-a mers greu
De asta te-am declarat "Eroul meu
Te iubesc cum musca iubeşte căcatul aburind. Te iubesc mai mult decqt gândacii radioactivi iubesc scurgerile de uraniu. Te iubesc mai mult decât un moldovean iubeşte băutura; ei bine, nici chiar aşa, dar pe-acolo.
Eşti zaţul cafelei mele.
sweetgirl_3609 întreabă: