| KidutzuLuvv a întrebat:

Buna TPUkiss va rog dati-mi si mie un sfathappy am nevoie de el... urgentlaughing
as vrea cat mai multe...:-s sfaturisad
deci... inainte imi placea un baiat "alex"oh go on si el nu ma placea adica avea pr...bla bla blaoh go on l-am lasat in pace si m-am combinat cu unu alin:d dar acum alex ma placesad sa desp de fata aia pentru minesad si nu stiu ce sa fac x_X la alin nu prea tin :d dar el tine la mine ff mult [neam mai desp odata si a plansstraight face era suparat] astazi am loat decizia sa ma despart de el darhappy cand am vb cu el era atat de fericit ca vb cu minesad mi-a zis ca nu vrea sa ma piardastraight face dar eu il plac mult pe alexcrying(
prietenii nu stiu ce sfaturi sa imi dea nimeni nu isi zice parerea sad chiar nu stiu pe cine sa aleg
alex de cand ma place ma baga in seama mereu si imi zice tot ce face(fapt ca inainte nu imi zicea nici buna)
va rog mult dati-mi si mie un sfatkiss ast parerile voastre am atata nevoie de elehappy
bft
>:d

Răspuns Câştigător
| anamaria_3030 a răspuns:

Salut! Eu zic sa fii sincera si sa-l alegi pe cel pe care il placi. Daca ramai cu Alin pentru ca ti-e mila de el, relatia voastra o sa fie din ce in ce mai incomoda pentru tine si nici el n-o sa fie prea fericit. Iar daca ai impresia ca o sa mai ai si in viitor ocazia de a fi cu alex, s-ar putea sa te inseli.Crede-ma, la varsta ta lucrurile se intampla cu o viteza asa de mare ca nici nu-ti dai seama cand o sa ti se complice si mai tare viata.Gandeste-te bine si asuma-ti consecintele faptelor tale.Succes!

7 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Buna! si mie mi-a placut de un baiat tot alex,. oricum nu stiu ce sa iti spun, fa ce iti spune inima, adica daca iti place de alex fii cu el, dar ai grija sa nu ii frangi inima celuilakt

| darrio2007 a răspuns:

Ce note ai la scoala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea: da'l draq' pe alin, iti place de alezx stai cu ala...shhi spune-i lui alin ca iti place de altcineva si ca iti pare rau. ii trechehappy fundita?love struck

| Ioana_2144 a răspuns:

Ascultati inima si vei alege pe cinee mai bine (mine acum chiar pare dramattic raspunsul meu )laughing

deci...
alege-l pe alex pentru ca pe el il placi nu pe alin dar trebuie sa te desparti de alin in asa fel incat sa nu-i distrugi sentimentele pentru ca el te iubeste mul iar tu nu-l iubesti pe el

vorbeste frumos cu el si spune-i ca vrei sa te desparti de el pentru ca iubesti un alt baiat ca nu vrei sai distrugi sentimentele si ca vrei sa ramaneti doar prieteni

este complicat pentru ca amndou te iubesc dar tu iubesti doar pe 1 dintre ei :*:*

alege-l pe elx pentru ca pe el il iubesti dar nu ii distruge sentimentele lui alin
alege-l pe cel care ti mai mult la el

bafta

si ai grija :X:*

| Just4FunHD a răspuns:

Tu te-ai combinat cu alin ca nu aveai succes la alex? si acum alex te place dar tu esti cu alin?
Asta am inteles pe asta o sa iti dau in sfat. Alex s-a despartit decurand de prietena, nu? Si aia mai e si prietena ta. Deci daca vrei sa fii cu alex vei rani 2 persoane. Alin si fata aceea si vei pierde prietenia cu fata aceea. Daca tu crezi ca poti si fara ei, atunci mergi si arunca-te in bratele lui Alex, care probabil isi incearca norocul si la alte fete in bratelor carora sa gaseasca alinare ca acum e in suferinta postrelatie.
Tu gandeste-te bine daca esti dispusa sa traiesti cu gandul ca ai ranti 2 persoane si ai stracat o prietenie, sau daca nu iti pasa de nimeni din jur si o sa fii cu el.
Eu iti spun ca mai bine ar fi sa astepti si sa iti dezvolti relatia ta personala cu Alin, poate vei descoperi in el ce nu ai sa descoperi in nimeni. Ai inceput relatia cu Alin, deci te-a atras ceva la el. Acum tot ce trebuie sa faci e sa aprinzi flacara

| kidDu_6567 a răspuns:

Bunah tongue.

Eu zic sa-i spui lui Alex... ca tii la el si care e povestea iar lui Alin sa-i spui ca relatia voastra nu va avea nici o sansa atata timp cat tu il placi mai mult pe Alex. Spune-i ca veti ramane prieteni buni.

Sper ca te-am ajutat cat de cat ...si ca vei lua o decizie buna happy.

| Aanddre a răspuns:

Nu ramane cu Alex doar prt ca iti e frica de reactia lui! Explica-i ca nu poti tine la el prt. ca iubesti pe alt cineva. Fa-l sa inteleaga. Incearca alta data cand iti place de alt cineva nu te combina cu alt baiat, ca s-ar putea sa ai aceiasi problema happy sper sa-ti fie de folos love struck