| valutzza a întrebat:

Buna TPU.Va rog din suflet ajutati`ma.
Contul meu de facebook a fost blocat de catre echipa Facebook.
Cand incerc sa ma loghez imi da sa bag un cod care mi`l trimit ei pe telefon dar eu nu mai am numarul pe care l`am bagat eu pe facebook.
Imi trimite un cod pe numarul care l`am avut mai de mult dar mi-am schimbat nr si daca nu bag codul respectiv nu pot intra pe fb.
Dezamagirea mea nu este ca mi-am pierdut contul dar pe acel cont aveam o pagina cu 7.000 si ceva de like`uri la care eram admina.
Va rog mult ajutati`ma.
Funnda daca va ajuta cu ceva.
Raman datoare.
mi-as dori sa imi dea raspunsuri cei care au o varianta.
Nu cei care vor sa isi bata joc sau sa rada .
Multumesc

3 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Incearca sa il deblochezi prin introducerea datei de nastere de e pe profil sau prin recunoasterea prietenilor din pozele pe care ti le vor arata ca test
succes!

| valutzza explică (pentru AlinKun):

Nu imi apare asa ceva. Imi apare doar ca trebuie sa bag un cod pe care mi`l trimite pe telefon.Dar eu mi-am schimbat numarul.Si imi apare doar Resend Code si Continua. si daca dau continua imi da eroare din cauza ca nu am bagat codul.

| AnaMaria1612 a răspuns (pentru valutzza):

Heii. Si eu am exact aceeasi problema in momentul de fata. Mi-am facut alt cont dar mi-l doresc pe cel vechi ianpoi deoarece acolo am toti prietenii, pozele (pe care nu le mai am in calculator) si 2 pagini(una proprie la acre chiar tineam si una la care eram content creator). Ai gasit vreo solutie?