Depinde daca va cunoasteti sau nu. Daca va cunoasteti poti sa il saluti si sa vorbesti cu el lucruri obisnuite de exemplu daca face vreun sport sau lucruri de genu. Daca nu va cunoasteti e un pic cam nasol, pentru ca tu ca fata sa te bagi in seama cu el mi se pare un gest cam disperat. Insa iti vei da seama de totul indata ce iti raspunde la intrebarea "ce faci"... daca raspunde sec, nu are rost sa continui conversatia, insa daca e dispus sa povesteasca gaseste subiecte de discutie:*
Ia-ti inima in dinti si spune-i pe facebook "Te iubesc! Tu ma placi?". Daca zice nu atunci incerci mai departe, chiar daca iti frange inima. Fa cum crezi tu. Eu ti-am dat un sfat. Daca vrei mai vorbim pe facebook. Ma cheama Geczi-Kiss Georgian-Marian.
Pai ia-o usor!
Azi ii spu buna...maine ce faci si tot asa pana deveniti prieteni, iar cand crezi ca poti sa ii spui sentimentele o faci fara sa te iuti inapoi!
Bună!
Îl poţi saluta pur şi simplu iar apoi să-l întrebi lucruri banale de exemplu: unde face, spui şi tu de persoane pe care le cunoşti în şcoala respectivă etc. Iar la final, cere-i id-ul de mess (Dacă nu o face el) spunându-i că ai vrea să mai discutaţi dacă şi el vrea asta.