Alege-l pe cel ce iubesti, tu traiesti cu el nu parintii tai, despartate de cel cu care stai acuma pentru ca iti faci rau si tie cat si lui. Daca nu-l accepta pe cel ce tu il iubesti nu renunta stai cu el pe ascuns, daca vor observa ca esti fericita, vor constata ca au gresit.Sin in relatia mea familia si prietenii lui s-au bagat, dar el nu m-a lasat si suntem super fericiti.Lupta pentru iubirea ta.
Daca tu nu tii la el nu au cum sa te oblige.Asa ca explica-i situatia baiatului si trebuie sa inteleaga, normal ca poate va suferi un pic dupa tine, dar din moment ce pui fericirea ta mai presus de a lui inseamna ca nici nu ai tinut la el vreodata.
Oricum, bafta!
Câți ani ai?
Poate îl prezinți și părinților să vadă ce băiat este, așa poate te va lasă să aveți o relație serioasă și frumoasă.
Eu îți doresc tot binele.
Pana la urma eu zic ca nu ne alege parintii "jumatatea". Important e ca intre voi sa existe iubire..decu daca tu iubesti pe altcineva, da-i acelui "cineva" o sansa sa-ti cunoasca familia
Chestia asta nu am inteles-o niciodata. Daca tu vrei sa fi cu cineva nu asculta de nimeni..nu parintii tai o sa traiasca cu baiatul respectiv, ci tu. Tu stii cel mai bine pe cine vrei in viata ta..nu lasa pe altcineva sa decida in locul tau. Spune-i baiatului ca luati o pauza..si dupa lasa-l nu e mare lucru.