| ingertryst a întrebat:

Buna TPU va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu un sfat ce sa fac sunt cu un baiat de 3 luni de zile il cunoaste si parintii mei nu au nimic impotriva cu el dar problema e ca eu am cunoscut pe alt cineva si ma iubeste mult si eu pe el si ai mei nu il vor il vrea p cel cu care sunt de 3 luni cum sa-i conving sa fiu cu baiatul care imi place si care il iubesc
va rog din sufle ajutati-ma dau funda la cel ma bun raspuns si vreau cat mai repede
va mutumesc

Răspuns Câştigător
| OlariuRox a răspuns:

Alege-l pe cel ce iubesti, tu traiesti cu el nu parintii tai, despartate de cel cu care stai acuma pentru ca iti faci rau si tie cat si lui. Daca nu-l accepta pe cel ce tu il iubesti nu renunta stai cu el pe ascuns, daca vor observa ca esti fericita, vor constata ca au gresit.Sin in relatia mea familia si prietenii lui s-au bagat, dar el nu m-a lasat si suntem super fericiti.Lupta pentru iubirea ta.

7 răspunsuri:
| LarisaDragomir a răspuns:

Daca tu nu tii la el nu au cum sa te oblige.Asa ca explica-i situatia baiatului si trebuie sa inteleaga, normal ca poate va suferi un pic dupa tine, dar din moment ce pui fericirea ta mai presus de a lui inseamna ca nici nu ai tinut la el vreodata.
Oricum, bafta!

| Dariusuu a răspuns:

Câți ani ai?

Poate îl prezinți și părinților să vadă ce băiat este, așa poate te va lasă să aveți o relație serioasă și frumoasă.

Eu îți doresc tot binele.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cam schimbatoare...Si parintii pot crede ca esti prea,, jucause,,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi părinți tăi nu te pot obliga să iubești pe cineva. Spunele că nu m-ai simți nimic pentru el. Dacă nu vor înțelege, încearcă să îi faci să nu-l mai placă, arată-le partea lui rea.

| JJ16 a răspuns:

Pana la urma eu zic ca nu ne alege parintii "jumatatea". Important e ca intre voi sa existe iubire..decu daca tu iubesti pe altcineva, da-i acelui "cineva" o sansa sa-ti cunoasca familia

| eusuntsori a răspuns:

Chestia asta nu am inteles-o niciodata. Daca tu vrei sa fi cu cineva nu asculta de nimeni..nu parintii tai o sa traiasca cu baiatul respectiv, ci tu. Tu stii cel mai bine pe cine vrei in viata ta..nu lasa pe altcineva sa decida in locul tau. Spune-i baiatului ca luati o pauza..si dupa lasa-l happy nu e mare lucru.