| ingertrist19 a întrebat:

va rog din suflet sa ma asutati si pe mine cu niste sfatrui, va multumesc. Sunt fatawinking, acum o saptamana am avut banchet, a fost super, un coleg de-al meu ma place de mai mult timp din cate am azuit de la prietenii lui, in banchet m-a sarutat am stat cu el 3 ore intr.o camera de l hotel unde eram cu toti colegii cazati, mi-a spus ca ma iubeste si i-am zis sa-mi dovedeasca m-a sarutat si i-am zis sa-mi dovedeasca odata si din nou m-a sarutat, la masa festiva a fost totul ok a doua zi nici nu ma mai cunostea nu vorbea cu mine ne uitam unul la altul la el a fost primul sarut( a mai avut relatii dar in fine nu conteaza )asa.cel mai bun prieten al meu si e si prieten cu el cu l-a intrebat ca ba ce-ai facut ieri iti plage de ea si el a zis ce-ai ba am fost beat tin sa mentionez ca am baut cu el o doza de bere cu lamaie una amandoi si el a zis l misto ca a fost beat si de atunci tam inceput sa simt ceva mai mult pentru el si nu pot sa.i spun, nu stiu ce sa fac ma gandesc nu mai la el tin foare mult la el da-ti.mi si mie niste sfaturi ce ar trebui sa fac ce sa-i spun va rog din sufelt
PS. dau funda la cel mai bun raspuns si cat mai repede, va rog frumos, va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Criss0934 a răspuns:

Ar trebui sa aveti o discutie intre patru ochi.Sa il intrebi daca simte ceva pentru tine si daca este ceva serios, nu doar o atractie.

| ingertrist19 explică (pentru Criss0934):

I-as trimite un msj dar mi-e frica sa nu fiu respinsa crying, ce sa-i spun bai te plac, nu stiu imi e foarte greu

1 răspuns: