Daca chiar iti place de ea nu i-o spune prin mesaje sau prin biletele, este cel mai penibil lucru din lume si in plus multor fete nu le plac chestiile astea.Eu zic mai bine sa-ti faci curaj si sa ii spui direct, GANDESTETE CA FIACARE ZI CARE TRECE SI TU NUI SPUI CA O PLACI POATE FI O ZI PIERDUTA PE CARE AI FI PUTUT SA O PETRECI CU EA DACA SI EA TE PLACE.Adica mai stii ca poate si ea te place de ceva vreme cum o placi si tu pe ea si ati fi putut fi de mult impreuna, asa ca mai bine spune-i in fata, o fata apreciaza mereu daca ii spui asa.
Esti fata sau baiat?
Prima dată, învaţă Română! Al doilea lucru : invit-o în oraş! Sunt sigură că îi va face plăcere!
Scuze doamna profesoara 8-)
Pai primul pas ar trebui sa nu il faci pe mess! Caci are dovada pentru asi bate joc de tine! 2. Merge-ti intr-o zi numai voi 2 intr-un parc unde sa nu va vada nimeni sau undeva unde stiti voi! 3. O intrebi daca te iubeste! 4. Daca spune ca nu spune-i ca tu o iubesti! 5. Nu o erere de iubita prea devreme caci trebuie sa se obisnuiasca cu ideea! 6. Daca vezi ca sta pe langa tine si ii place sa fie alaturi de tine atunci intreab-o daca vrea sa fie iubita ta! Funda?!
Parerea mea este sa o inviti la un suc sau la o plimbare, si sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta.nu cred ca e indicat sa ii spui din prima ca o iubesti, s-ar putea sa se sperie. poate si ei ii place de tine, ii place compania ta si daca o iei asa tare se poate speria! o sa stii ce o sa ii spui ii functie de cum decurge conversatia.si daca accepta sa vina la intalnire e un semn ca ii placi!
P.S.:ii poti lua si o floare(daca nu crezi ca e prea mult). Bafta!