Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2024 sunt:
Știți cumva cat costa o radiografie panoramica? As vrea sa îmi fac o punte dentara și mi s-a spus că am nevoie de o radiografie.
A cere tigari pe strada e considerat comportament inacceptabil?
Buna am o întrebare? De unde se poate cumpăra o maimuță care sa o cresc e riscant sau nu?
De la un timp m- am îngrășat foarte tare și mănânc fără control, chiar și compulsiv și simt un stres foarte mare și mă enervez foarte rapid și mă simt tot timpul nașpa...Atât fizic, cât...? (mai mult)
Buna TPU! vreau să fac un împrumut la bancă dar eu nu am lucrat în trecut şi nu lucrez în momentul ăsta am doar o indemnizație că am fost în plasament pot să fac împrumut la bancă?
Hei! Am o întrebare scurtă pentru cei care sunt a 12- a sau care știu cum merge situația actuală. Sora mea vrea să își de- a bac- ul (ea are 30 de ani) și vrea să se înscrie pentru la vară....? (mai mult)
Unde pot sa vad si eu show uri de wrestling vechi? P e ala. oficial nu merge
Ați avut vise prevestitoare? De exemplu eu am visat la începutul verii ca eram în curtea casei și de sus veneau 3 comete. Dupa 2 zile au venit 3 tovarăși de odată care erau plecați în alte orașe...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Am si eu nevoia sa cer un sfat vouă. Prietena mea a rămas gravida are deja 2 luni, dar între timp ne am cam certat si ea tot continua sa ma respingă si ca nu mai vrea sa fie ...? (mai mult)
Bună! Dacă am tras dintr- un chistoc de țigară se pune că am fumat? Nu sunt sigură dacă am făcut asta cu adevărat (eram mică și curioasă) doar am impresia că am făcut- o, nu sunt sigură ...? (mai mult)
Am înțeles că românii au cea mai mare încredere în biserică și armata.aceasta încredere se bazează pe ceva concret?
Bună ziua/seara. După părerea voastră, care este orașul cu cea mai bună reputație din țară? Și care sunt motivele pentru care orașul respectiv are o reputație atât de pozitivă?
Ce cipsuri va plac?
Am glumit ieri cu pistolul, a fost un pamflet :)) Unii am văzut că a luat în serios întrebarea! Cine mă cunoaște în realitate știe că sunt un om liniștit! O amica de aici am văzut că ...? (mai mult)
Folosește careva de aici Boltul? Mi’am instalat aplicația dar ce va trebui mai departe să fac? Cum va fi? Ăla cică îi mult mai ieftin față de taxi.
Ce rol au conversațiile în viața omenească în general dat fiind faptul că oricum nu ne exprimam adevăratele gânduri sentimente intenții? Ce rost mai au conversațiile atunci?
Cui pot să vând o bancnota noua de 20 de lei
Hei, pana in urma cu cateva zile plateam 26 lei pentru Youtube premium, acum imi cere 12.99 GBP. Am inteles ca pentru Youtube premium in România noul pret este de 29 lei. De ce ma obliga sa platesc...? (mai mult)
Voi ce animale de companie aveți?
Am doar 1.57 inalţime şi 97 de kg, problema este ca vreau sa slabesc dar nu pot. Cunosc persoane care au slabit si 8 kg pe lună iar eu nu reuşesc deloc şi imi este greu deoarece sunt scundă si obeză....? (mai mult)
Bună,ce țări parcurgi din România către Elveția?
Ce joburi la stat sau nu doar au rămas cu forma de examen scris și nu intrat pe ochi frumoși și un speech și mai frumos, dar gol?! Și voi mai aveți vreo speranță la ceva? La ceva bun pentru...? (mai mult)
Cei care stati acasa de Revelion, ce gatiti? Si cand incepeti sa gatiti? Oare e ok daca fac salata boeuf luni?
Buna, daca fac cont de google pe o alta regiune, si o folosesc si dupa incerc sa fac contul pe acel cont, merge sa l bag pe magazin play? am incercat sa l bag de multe ori, dar imi spune ca nu e disponibil...? (mai mult)
De unde pot sa fac rost de un pistol?
Ce se intampla daca un minor comite o crima si nu are parinti? Face puscarie?
Bună seara! Credeți că covid-19 a apărut intenționat sau din greșeală au scăpat substanțele în laborator și așa a aparut?
Buna ziua TPU, mi se pare mie sau are "Violleta2022" o forma severa de retard mintal? Sa stai atata pe TPU poate provoca cel mai probabil moarte neuronala.
Voi credeți că vă veți mai reîntâlni cu cei dragi care au murit?
Cei care călătoriți mult cu trenul ca și mine ați observat că avem trenuri noi aduse de pe la nemți? Sunt automotoarele Duewag, mai modernizate. Dar totuși, unde sunt cele ce erau înainte?...? (mai mult)
Imi apare de la bing o imagine de fundal de care nu pot sa scap. Ce pot sa fac?
Ce înghețată va place foarte mult?
Tell me how to improve the Call Center?
Nu vi se pare ca generatia actuala, adica astia nascuti dupa 90 pana in prezent, li se ofera cam totul pe tava, sunt cam prea relaxati, nu vor sa mai lucre, sa produca nimic, vor doar sa "isi traiasca...? (mai mult)
Hei, TPU, ca să ieși inginer cu acte doar Poli trebuie să termini? Și la Politehnică orice alegi de acolo ieși inginer universal sau și acolo in funcție de ce ramură alegi doar pe acea ramură...? (mai mult)
Cum reusesc unele persoane cu un venit mediu sa mearga o saptamana in tari straine? Dubai, Italia, Spania, America, etc.
De ce noi homo sapiens simțim nevoia să ne ‘’spovedim’’ altor oameni? Sa le spunem oful de pe suflet sau niște secrete îngropate adânci.Si de ce simțim eliberarea aceea de pe suflet după...? (mai mult)
Care va place mai mult: chimia sau fizica?
Salut,m-am uitat pe Instagram la reels-uri cu iluzii optice și am început să fiu amețit și să mă doară capul, când trece această stare?
Cum se poate eu sa am inima roșie cu o persoana iar ea sa aibă inima galbena, nu se schimba deodată?
Am pe snap o prietena cu inima roșie,dar la ea îi galbena, nu se schimba la amandoi la fel?
Este ciudat sa asculți muzică la maxim pe telefon in public?
Unde calatoriti in 2025?
Adaugă o întrebare
Salut, am si eu o intrebare, de ex:daca am sub 18 ani sau peste si cineva m ar urmarii(incercand sa ma omoare), si m ar injunghia/m ar impusca, si il injunghiez/trag in el sau il omor, pot face puscarie?...? (mai mult)
Bună! Am un aparat foto Fujufilm FinePix s4000 și nu se deschide. I-am pus baterii nou nouțe și card însă tot nu se deschide. Are cineva idee de ce?
Bună! Am un aparat foto Fujifilm FinePix s4000 și nu se deschide. I-am pus baterii nou nouțe și card de memorie însă nu se aprinde. Știe cineva de ce?
Hei! Voi aveți momente cand pur și simplu vă uitati la o persoana și vă apuca nervii sau doar cat ii auziți vocea? Ma apuca toate stările de nervi cand vad si aud unele persoane, si nu ma pot controla...? (mai mult)
Cum pot afla despre o colega de liceu pe baza numelui de fata?
Laptop Lenovo ideapad gaming 3 15arh7, 15.6" fhd (1920x1080) ips 250nits anti- glare, 45% ntsc, 120hz, freesync™, amd ryzen™ 5 7535hs (6c / 12t, 3.3 / 4. 55ghz, 3mb l2 / 16mb l3), video nVIDIA®...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Danny28 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
cobrant întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?