| preacopilapentruvarstaei a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma! am bacul peste o luna si inca nu am terminat de invatat la romana si biologie! va rog dati-mi un sfat cum pot sa imvat totul asa repede? sa imi stea gandul numai la invatat?

Răspuns Câştigător
| EFE21 a răspuns:

Ok deci. eu am admiterea la liceu ( fara folos ca ti-am zis - am gasit doar un punct oarecum comun ). Incearca sa :
1) Iti parolezi calculatorul pana dupa sesiunea de BAC sau macar sa reduci din orele la calculator ( si eu stau cate 9-10 pe zi )
2) Ca sa inveti mai usor este o tehnica care o inveti la facultatea de pshihologie : Ia lectia pe care o ai de invatat si fa asa numita "copacul lectiei" - adica. contrage-ti ideile principale din lectie si invata-le. dupa care vei dezvolta pe ele restul lectiei.
3)NU e bine sa iti stea gandul numai la invatat! Pshihologii sustin ca trebuie sa ai minim 1 ora - 2 ore de pauza intre "partidele de invatat" in care te plimbi pe afara ( nu pe calculator )
E greu. dar cu multa vointa o sa treci si peste hopul acesta. curaj. Dumnezeu sa te ajute si multa bafta! Cu drag EFE... funditaaaabatting eyelashes si o bafta pentru admitere rolling on the floor

1 răspuns:
| Sweetyass a răspuns:

O draga mea, in primul rand stai linistita. Te va afecta faptul ca esti emotionata. 1. Poti gasi pe cineva din clasa care a invatat bine sa te ajute si sa-ti explice ceea ce ai de invatat. 2. Incearca sa gasesti documentare pe tema a ceea ce ai de invatat la biologie ca sa prinzi mai usor, si la romana vezi filmele operelor care le-ai studiat in trecut ( ca sa-ti amintesti). Incearca sa citesti lectiile ca pe niste povesti( cum ar fi cenusareasa) dar numai o data si fii foarte atenta apoi incearca sa transcrii pe o foaie tot ce ai inteles...la mine merge mereu, invat 5 pagini la istorie intr-un sfert de ora....sunt mai multe lucruri pe care le poti face, doar fii pozitiva si incearca sa faci lectiile amuzante..Succes