| DaDaLadyBug a întrebat:

Va rog frumos sa cititi asta, si sa ma ajutati! Am 16 ani jumatate, nu am mai avut prieten, iar de la inceputul lui septembrie ma inteleg foarte bine cu un baiat, care doreste sa fim impreuna, ceea ce doresc si eu. Problema este ca tatal meu a aflat ca eu ies cu el afara, iar cand am incercat sa-i vorbesc a inceput sa tipe, sa nu ma prinda cu prieten de acum, sa nu mai ies cu el. Problema este ca eu am inceput sa tin la el destul de mult, mama ar fi de acord, dar cu tata nu se poate discuta. Imi doresc foarte tare sa ma lase in pace, chiar daca sunt mica sunt o fata cu cap, care stie ce vrea si nu o sa fiu prostita niciodata. Vreau doar sa il pot inbuna pe tata, iar restul o sa vina de la sine. Este o persoana foarte dura, la care DA e DA si NU e NU, dar chiar nu vreau sa renunt la acest baiat, dar nici sa recurg la gesturi extreme. Mama a incercat sa-l convinga, desigur tipa si la ea. Ce pot sa fac? Mentionez ca stam la 15 km distanta, iar tata ar afla orice. Funda, va multumesc anticipat! sad

Răspuns Câştigător
| hellokityy a răspuns:

Hey! Parerea mea este ca esti destul de mare pentru a avea un prieten, adica mai ai unpic si devii majora, eu primul prieten mi l-am facut la 14 ani si parintii mei stiau de el, chiar venea pe la mine pe acasa, dar revenind la problema ta, eu cred ca ar trebui sa vezi cand tatal tau este mai bine dispus si sa incerci sa il iei cu usurelul, sa ii spui ceva gen ca trebuie sa vorbesti cu cineva iar el este persoana potrivita pentru a-ti da sfaturi si inainte sa vorbesti il rogi sa nu zica nimic pana cand nu termini tu(asa fac eu laughing ) si ii zici ca te intelegi foarte bine cu baiatul respectiv si ca ai dori sa fiti impreuna, pentru ca nu e o crima sa ai un prieten, ii spui ca toate fetele de varsta ta au si ca pana la urma e ceva normal, nu trebuie sa il sperie lucrul asta, ii spui sa aiba incredere in tine, cum ai tu in el si ca il iubesti foarte mult si ca indiferent daca ai prieten sau nu, tu tot fetita lui vei ramane(pentru ca e posibil sa ii fie frica de faptul ca tu cresti happy ) ii spui ca il vei duce acasa sa il cunoasca si el si sa iti spuna parerea, dar sa te lase sa incerci, iar cel mai important, nu trebuie sa insisti, ii spui azi de exemplu, nu te intelege, nu mai insista, ii mai spui peste cateva zile, sau nu stiu cand il simti tu bine dispuswinking sper ca te-am ajutat! pupici si bafta! :*

5 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Continua

| biscuiticulapte a răspuns:

Incearca sa ii vorbesti frumos tatalui tau, sa ii explici si sa il rogi sa te asculte pana la capat.El probabil refuza sa creada ca "fetita lui" creste si ca e timpul sa urmeze etapele vietii; spune-i frumos ca iti place baiatul si ca el oricum nu o sa-ti distraga atentia de la scoala sau de la alte treburi, dar discuta cu el cand il vezi in toane bune si incearca sa o convingi si pe mama ta sa ia parte la discutie, sa fie o discutie pe un ton calm, restransa.Mai mult de atat nu stiu cum te-as putea ajuta, dar oricum ar fi pacat sa nu iesi in continuare cu acel baiat...nu mai suntem in vremea comunismului sa incepem o relatie la 19 ani, sau cum o fi fost atunci.Ideea e sa ii explici frumos si sa il faci sa inteleaga cu nu are cum sa nu fie de acord cu astfel de lucruri la nesfarsit; sunt atatea fetite de 12 ani care se ling cu nu stiu cati baieti la un interval de 2 zile.Sunt sigura ca nu esti asa, ca nu cauzezi probleme, si i-ai putea spune si asta. Sper sa iti reuseasca, succes!

| ElyElizaa a răspuns:

Poi, Daca mama ta te lasa spune-i mamei tale sa vorbeasca cu tatal tau..Ai 16 ani. Esti destul de mare pentru a avea un prieten Tatal tau zice asta pentru ca si el a fost baiat..Si ii e frica ca baiatul ala... Te va folosi si te va lasa.Dar mai intai cunoastetiva mai bine si dupa..Iti vei da seama ce fel de persoana e si ii vei spune-i si tatalui tau

| LauraBudeanu a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun exact insa ai putea sa-i spui tatalui tau ca tii cat de cat la acel baiat si sa-i explici ca stii ce sa faci, ca esti o fata cu capul pe umeri.
Esti la varsta la care orice adolescent simte fluturi in stomac si este ceva absolut normal.
Totodata ai putea sa-i spui ca daca te va lasa sa te vezi cu acest baiat, va veti intalni sub supravegheara lui.(La inceput poate fi jenant, insa asa o sa capete incredere in tine si o sa te lase mai libera.)
Daca nici asa nu merge, ai putea sa-i spui ca asa era si el la varsta ta, si ca nu-i corect si chestii de genu laughing))).
Sper ca te-am ajutat!

| Trollmacia a răspuns:

Ar trebui sa te vezi in continuare cu tipul respectiv. Ce poate sa-ti faca tatal tau? Sa te dea afara din casa? Nu are voie, el este obligat sa te intretina pana faci 18 ani.

In opinia mea, tatal tau este un mare idiot si cineva ar trebui sa-i spuna ca este egoist.