| 20deCentimetriRecords a întrebat:

Buna TPU... VA ROG FRUMOS SA CITITI si scuzati categoria!
Tatal meu a facut hemipareza stanga (paralizat pe toata partea stanga, inclusiv fata) dupa un AVC (accident vascular cerebral), a fost dus la spital cu salvarea si l-a internat Duminica, el nu are platit CAS'ul, deoarece nu a lucrat de ceva vreme cu contract, la spital l'au tinut pana vineri si l'au facut iesirea, cu toate astea el inca nu poate sa se miste din pat si eu nu am nici un ban sa il intretin, nici macar de pampers, va rog frumos ajutati-ma, am 17 ani, imi vine sa ma omor ca nu mai pot, sunt mult prea singur si nu stiu ce sa fac.
NTREBAREA PRINCIPALA: mai il poate tine la spital daca sun la 112?!
ca eu nu mai suport, debea il duc la baie si ma injura intr'una daca nu fac ce zice, cand imi zice WC... in cateva secunde face pe el... si de abia mai rezist, nici sa manance nu poate singur, de ce l'au externat? vreau il i'a inapoi va rog ajutati-ma

4 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Unde-i mama ta? Nu ai bunici sau rude sa te ajute? Cere ajutor de la Serviciul Public de Protectie si Asistenta Sociala de la voi din localitate.

| 20deCentimetriRecords explică (pentru anad):

Am pe bunicul caruia aproape nu ii pasa deloc, nu mi'ar da nici o felie de paine daca vede ca n'am, nu a fost nici macar o zi la spital la tata, mama e divortata si nu'i prea pasa, iar eu stau cu tata in camera singur toata ziua, viata de ****

| anad a răspuns (pentru anad):

Tu esti inca minor. Insista sa obtii ajutor de la Asistenta Sociala si roaga-i sa te sfatuiasca despre cum poti sa obtii pensie de boala pentru el. In unele localitati acorda si ajutor medical si de ingrijire a celor bolnavi.

| Amevamp a răspuns:

Buna.Daca nu are nici un motiv in afara ca e paralizat nu il pot interna la spital dar ar putea fi trimis la un azil.Ar trebui sa vorbesti cu el serios.