| andrey12312 a întrebat:

TPU! va rog frumos sa ma ajutati pentru ca nu stiu ce sa fac... Mereu ma cert cu parintii mei. Imi zic sa fac aia sa fac ailalta. Stiu si singur ce sa fac... Nu mai suport vreau sa inteleaga ca am crescut si sa nu se mai comporte cu mine ca si cand as avea 2 ani. PS: Mama vrea sa ma tina de mana cand trecem strada crying. va rog ajutati-ma cu sfaturi

Răspuns Câştigător
| Mrrx17 a răspuns:

Stiu si eu ma cert de obicei cu mama si ea vrea sa ma tina de mana pe starada chiar si vrea sa fac ceea ce ea nu a facut in tinerete.
si sincer cred ca astea sunt teribilisme de copii in clasa 5-12
parintii iti vor binele. spune-i si tu mamei ca trebuie sa aiba mai multa incredere in tine si mereu fi de acord cu ea.
asa fac eu si ma lasa in pa ce

2 răspunsuri:
| 4K985TY a răspuns:

E normal ca se comporta asa. Ei te iubesc foarte mult. Bucura-te de clipele acestea deoarece cind ei nu vor fi te vei simti foarte rau ai vrea ca cineva sa iti dea mina cind treci strada sau altceva. Daca ei fac asa cum spui atunci ei au foarte multa grija de tine

| Supps a răspuns:

Eu daca nu ma cert cu ai mei in vreo zi, atunci inseamna ca se simt rau, sau eu ma simt rau. E normal sa nu te intelegi cu ei, tu vrei mai multa libertate, parintii nu ti-o dau pentru ca zic ca esti prea mic si nu au incredere in tine etc. Cel mai bine e sa zici ca ei si sa faci ca tine.