| iobita21eLla a întrebat:

Va rog ma ajutati si pe mine cu sfaturi, m-am desprtzit de prietenul meu acum 2 luni aproape ...am fost impreuna 4-5 luni, ne iubeam enorm, dar mereu erau pe locul 1 la el : prietenii, de multe ori imi spun prietenii lui ca mai tine inca la mine si chiar fost lui iubita ( cea cu care a fost inaintea mea) mi-a spus ca nu se simte preg sa se impace cu ea k inca tine forte mult la mine ...acum cateva ore am primit un sms de la el : de genu mereu voi fi langa tine daca vei avea nevoi de mine etc. iar cand l'am intrebat pe mess:ce e cu acel sms.:mi-a spus :"nimic l'am primit si eu si am zis sa'l trim imi deparete atat tot" ce sa cred? niciodata nu se baga in seama cu mine pe mess pana nu ii spun eu buna. Cum sa vb cu el in asa fel sa nu creada k ma tzin dupa el? REPET il iubesc enorm:Xhee hee

Răspuns Câştigător
| crysty97 a răspuns:

Waaa poza aia o am si eu mi-a place la inebunie big grin
si in legatura cu ce ai zis u si am tras o cloncluzie ca esti sub 18 ani oricum si orice relatie sub aceasta varsta dureaz la fel de mult ca un burger in mana lui unchiumiu adica nu mult...
asa ca nu iti mai bate capu cu chesti de astea ca o sa culegi doar stres durere si multa pierdere de timp si bani... sunt 100% singur ca nu o sa ma bagi in seama dar aduti aminte de ce iti scriu acum peste cativa ani si o sa intelegi ok?

4 răspunsuri:
| mika a răspuns:

Vorbeste cu el spune-i ce simtii cu adevarat,daca o sa ia masuri in sensul bun inseamna ca tine la tine, daca face pe indiferentul incontinuare inseamna ca nu merita doar se joaca, sau se da mare in fata prietenilor lui...comunicarea e totul fa-ti curaj vorbeste cu el, si dupa deduci ceva si iei atitudine depinde

| LadyGA a răspuns:

Buna! ar trebui sa lasati orgoliul deoparte amandoi si sa vorbiti despre ce va deranjeaza. comunicarea a fost, este si va fi cea mai buna solutie. daca va iubiti, de ce nu discutati? spune-i ce te deranjeaza, ajungeti la o solutie, altfel nu se poate. sentimentele sunt existente. mai mult de atat nu cred ca putem noi sa facem, daca da, sa spuna cine stie. bafta!

| LadyGA a răspuns (pentru LadyGA):

Buna! eu inca nu pot trimite mesaje. am cont de pe 4 abia laughing si trebuie sa ast 10 zile. scuze. oricum vad ca ai luat in calcul un sfat deja.:*

| iobita21eLla explică:

Dc nu pot sa dau vot?sad