Incearca crema de maini Neutrogena. Am incercat-o si este extrem de folositoare. Este facuta de norvegieni, care au o clima foarte rece si un aer extrem de intepator. Crede-ma ca iti lasa maine ca si catifeaua.
http://www.1001cosmetice.ro/......tie-rapida
Buna.
Eu folosesc 2 creme
Una o am de la Yves Rocher ( imi place tare mult cum mirose, e de la colectia cacao)
Si una de la Bioderma, atodem, hidrateaza foarte mult pielea si o face fina. Ea un pic mai scumpa in jur de 25 de lei, dar isi merita banii.
Nu te poti lua dupa alte fete/femei deoarece epiderma ta nu este identica cu a lor. In comert sunt creme cum ar fi cele cu extract de galbenele care sunt apreciate precum si ieftine. Daca d-ra LaLaura este o snoaba si foloseste creme ""cu renume"" si foarte scumpe nu inseamna ca sunt si bune.
Nu sunt snoaba, a cerut creme pe care le folosesc si sunt foarte bune, si i-am spus ce folosesc eu si imi repara pielea, folosesc si crema de galbenele ( practic masajul), dar dupa o zi de facut curat cu clor si domestos, crede-ma ca crema de la bioderma face minuni.
Buna.
Eu nu folosc tot aceeasi crema de maini, dar una buna pe care o folosesc ar fi FLOPRENA. Nu e prea scumpa si eficienta. Daca nu te multumeste suficient, poti gasi o gramada de alte creme in supermarketuri.dar cele mai eficiente se gasesc prin farmacii, plus ca sunt mai naturale. Sper c-am fost de ajutor! :*
Funda?
PrObLeMaTiCuL întreabă: