anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult sa-mi dati un sfat, blin, m`am indragostit de un baiat si mi-i frica sa-i spun. e cu 2 ani mai mare ca mine. cu mine se comporta bine, dar cred ca nu simte pentru mine ceea ce simt pentru el.cred ca trebuie sa mai cresc si poate dupa... ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Dropsyyy a răspuns:

Draga Doryna,
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum vreo 2 ani. Baiatul era mai mare ca mine cu 3 ani. Nu am avut curajul sa'i spun, dar am avut curajul sa'i zic prietenei mele pe care o consideram ''CEA MAI BUNA PRITENENA'' iar ea a dezvaluit secretul tuturor. Si a ajuns si la urechile acelui baiat crying Iar el mi.a marturisit ca simte acelasi lucru pentru mine :X (era sa lesinnhee hee ) Deci, parerea mea, e sa'i spui. Nu se poate intampla nimic grav. Mult succes :*

6 răspunsuri:
| Dropsyyy a răspuns:

Doryna, eu ia'm spus prietenei mele cele mai bune sa nu spuna nimanui deoarece asteptam sa'mi fac curaj sa'i spun baiatului. Iar ea a dezvaluit secretul cand eram toti prietenii impreuna printre care si acel baiat. Atat de rusine mi-a fost cand a spus acolo in public ca am jurat sa nu mai povestesc cu ea niciodata. Dupa care a venit la mine si si'a cerut mii si mii de scuze. Am iertat'o. Dearece nu poti trai in ura si in scandal. Urmatoarea zi mi-a dezvaluit acel baiat ca si el ma iubeste.A fost un vis devenit realitate. Deci Doryna, nu mai astepta. Invingeti toate emotiile si spune'i ca il placi.Mai tarziu iti va parea extrem de rau si te vei gandi ca de ce nu ia'i spus... Prinde un moment cand e singur si spune'i totul. Te pup :X

| Mîţaa a răspuns:

Dory,ninune fa-ti curaj si spune-i,daca nu-i vei sp acest lucru toata viata vei regreta ca nu i-ai spus si nu stii daca poate si el simte la fel, daca ar fi dupa mine i-as spune eu singura dar, acest lucru trebuie sa-l faci tu singura ca sa nu creada el ce nu trebuie...:*:* orice ai face sa tii minte ca eu te voi sustine:*(l)

| frumusykk a răspuns:

Pai spune-i ca il plaki si ca il iubesti. nu iti fie frica!

| EmilyT a răspuns:

AndutZa, si eu am 2 prietene ft bune, si le-am spus de aceasta... dar vad ca nici ele nu indraznesc sa ii spuna big grin

| EmilyT a răspuns:

Ms mult, Andutza, esti ft amabila (L)

| EmilyT a răspuns:

DanieLLLe`... sa simtit el la fel... avea sa raspunda macar la "Privet", da asa,,,