Buna!
Cine stie ce simte el de fapt?
Eu unul cred ca te place intrucat reuseste sa-si calce pe mandrie si sa te roage sa va impacati atunci cand greseste.
Poate ca regreta ca "fosta" l-a parasit si acum nu mai vrea sa faca aceeasi greseala si cu tine. De aceea cred ca isi cere scuze mereu. S-ar putea sa mai simta ceva pentru fosta dar nu mai are ce face. Este prostesc sa deveniti inamici publici dupa ce incheiati o relatie deci mi se pare okay sa-i dea like-uri pe facebook. Pana la urma au ramas prieteni, nu vad nimic in neregula cu asta.
Fii mai draguta, lasa de la tine cateodata daca este nevoie si incearca sa vezi ce cauta el la o fata. Evita conflictele daca poti. El chiar te place si nu vrea sa greseasca cu toate ca o face destul de des.
Succes!
Multumesc mult de tot pentru sfat.
Ma bucur ca te-am ajutat! Iti doresc o seara placuta in continuare!
O relatie se bazeaza pe incredere, asa ca cel mai bine ar fi sa-i spui ceea ce gandesti si sa incercati sa purtati o discutie civilizata. Daca nu aveti incredere unul in celalalt, sa va spuneti nemultumirile, atunci care mai e rostul relatiei?
Spune-i ceea ce gandesti, ce ai de pierdut? Daca se supara si nu te intelege, poate ca e din cauza ca nu va potriviti. Discutati deschis si incercati sa gasiti o solutie impreuna, intrucat toate certurile astea atat de dese nu fac decat sa creeze o prapastie intre voi si sa atraga dupa sine si mai multe tensiune, ceea ce nu e bine.
Succes si sper ca te-am ajutat!