| VasileMoldova a întrebat:

Va rog sa imi raspundeti la intrebare fara ca sa injurati etc. Nu inteleg chimia. Sunt clasa 8. Notele mele sunt 6 si 5. Ce ma fac? Sa stiti am invatat mam straduit. Dar pur si simplu nu inteleg. La toate celelalte materii ma descurc bine. Ce sa fac? am intrebat-o pe doamna profesoara dar a zis ca e ocupata.

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Vorbește cu familia și vezi ce cred ei ca e mai bine sa faci. Esti de apreciat ca vrei sa iti ridici notele.Vei reusi, important e să nu te descurajezi.Fii încrezător, o inima veselă înseninează fața.

| Victor453 a răspuns:

Nu esti singurul, eu tot nu o inteleg))

| WoKy a răspuns:

Stai chill, nu esti singurul. Eu am facut chimie pana in a 12 a si implicit facultate si tot nu stiu o boaba. Am detestat.o si n.am putut s.o invat.
Ce poti face? Nu stim, raspunsul e in tine, in capacitatea ta de a te mobiliza. Tot ce conteaza e sa nu te deacurajezi.
Incearca sa iei niate ore de meditatii la acelasi profesor daca chiar conteaza atat de mult notele la aceasta materie.
Cauze pot fi multe. De la carisma profesorului pana la cantitatea ta de atentie oferita orei sau materiei in sine.

| Petrovic a răspuns:

Nu știu cum se poate ca în clasa a opta să ai note mici la Chimie, dar să zicem că nu ai înțeles nimic. Eu mă descurc cel mai bine la Chimie, Biologie vegetală și animală și la Geografie.
La Chimie e posibil să ai niște goluri. Dacă nu știi formulele chimice, e greu. Apoi trebuie să știi măcar să faci o problemă ușoară. Dacă vrei mai multe detalii trimite-mi mesaj în privat!