Ok deci e simplu. 1.esti fata si asta e nasol pentru ca la fete e muuuult mai greu cu iubitii. 2. nu te duce intr-un pub. nu ai ce cauta acolo. si eu am 14 ani si am fost acolo o data. in afara de fum si o atmosfera naspa nu ai ce cauta. acum, daca te duci la baiatul respectiv toti o sa creda ca esti o fata care nu e la locul ei. fi isteata si fa gesturi discrete care sa ii dea de inteles ca il placi. daca nu se prinde e ori idiot ori nu transmiti mesajul corect. parintii tai sunt exceptionali pentru ca te protejeaza si se intereseaza de tine. nu trebuie sa o iei ca pe ceva negativ. ca sa iesi cu fetele la un suc nu e rau DAR nu intr-un pub. la o cofetarie sau ceva de genu e altceva dar nu in pub sau crasma sau bar sau mai stiu eu ce. nu te supara dar nu o sa iti convina urmatoarea parte:daca baietii nu te placeau erau ori imaturi ori prosti ori erai tu devina prin faptul ca nu erai suficient de atragatoare pentru ei(atat mental cat fizic) sau pur si simplu nu erau pregatiti. eu iti zic sa nu faci o drama ca pana la 17 ani mai e timp sa iesi cu cineva.