Buna! Si eu am tinut foarte mult la un baiat si chiar ne imprieteniseram, vorbeam si despre relatii, in fine eram aproape sa fin impreuna.dar el se cuplase cu o alta fata! Iti dai seama cum mi-a picat..eram deprimata, trista, plangeam non-stop! Dar ce rost avea? Niciunul.Mi-am dat seama ca e pierderea lui, nu a mea.Si timpul a facut ca asta sa se mai rezolve.Noi desi ne vedem, nu mai vorbim, iar voi ca sunteti colegi de clasa e mai greu ca o vezi chiar mereu.Dar ce rost are? E pierderea ca te pierde pe tine.Si numai plange, ce naiba! Fii barbat, frate! Oricum nu merita lacrimile tale! Bafta
Iti multumesc...o sa-mi fie greu, dar mi-ai deschis ochii >
Prietene rekatiile cu colegele de clasa nu rezista mult incearca sa o uiti toata lumea se indragosteste de o colega de clasa dar trece dc plangi? are rost? doar fetele plang fii barbat ce mama naibi uite cum poti sa faci te duci la ia si o rogi politicos sa iasa cu tine o data in oras la un film dupa care daca nu o sa se simta comfortabil ii spui ca nu o s-o mai deranjezi
Hm.din cate mi-ai spus si ea te-a placut mai demult..insa daca a vazut ca tu nu simti la fel sau daca nu ti-ai dat seama normal ca s-a combinat cu altul..acum ai putea sa ii fii mereu aproape, sa o asculti si poate asa se desparte de ala
Oh, imi cer scuze pentru. greseala de la "In aceasta dimineata m-am culcat..." acum am sesizat...