| Mffy a întrebat:

TPU!
Va rog sa ma ajutati crying((
Acum cateva zile i-am spus unei fete ca o plac si ca tin la ea, banuind ca si ei ii place de mine (sunt sigur ca asa e). Ea a intrat in jocul meu si vorbeam pe facebook unul cu altul. Ieri mi-am dat seama ca este clipa sa o intreb daca vrea sa fie cu mine iar ea a spus ca are deja pe cineva spunand ca ii pare rau si ca nu demult si ei i-a placut de mine. Spuneti-mi va rog, ce sa fac. De cand mi-a spus ca are pe cineva tot plang si ma gandesc numai la ea crying(o iubesc asa de mult pe fetita asta incat mi-as putea da viata pentru. ea chiar daca nu suntem impreuna...Ce sa fac? Nu imi pot lua gandul de la ea, soarta face sa fim in aceeasi clasa. Ce credeti? Trebuie sa continui sau s-o las balta? Si cum s-o fac? In aceasta dimineata m-am culcat cu lacrimile pe fata si dimineata tot cu ele pe fata m-am trezit...nu mai vreau dar nu pot s-o uit crying((

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Si eu am tinut foarte mult la un baiat si chiar ne imprieteniseram, vorbeam si despre relatii, in fine eram aproape sa fin impreuna.dar el se cuplase cu o alta fata! Iti dai seama cum mi-a picat..eram deprimata, trista, plangeam non-stop! Dar ce rost avea? Niciunul.Mi-am dat seama ca e pierderea lui, nu a mea.Si timpul a facut ca asta sa se mai rezolve.Noi desi ne vedem, nu mai vorbim, iar voi ca sunteti colegi de clasa e mai greu ca o vezi chiar mereu.Dar ce rost are? E pierderea ca te pierde pe tine.Si numai plange, ce naiba! Fii barbat, frate! Oricum nu merita lacrimile tale! Bafta happy

| Mffy explică (pentru SexyGirlSweet1998):

Iti multumesc...o sa-mi fie greu, dar mi-ai deschis ochii >big grin

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa plangi dupa ea, gandeste-te ca acolo undeva o fata se gandeste la tine cum te gandesti tu la prietena ta.

| motan444 a răspuns:

Prietene rekatiile cu colegele de clasa nu rezista mult incearca sa o uiti toata lumea se indragosteste de o colega de clasa dar trece dc plangi? are rost? doar fetele plang fii barbat ce mama naibi happy uite cum poti sa faci te duci la ia si o rogi politicos sa iasa cu tine o data in oras la un film dupa care daca nu o sa se simta comfortabil ii spui ca nu o s-o mai deranjezi

| Mffy explică (pentru motan444):

Incerc sa o uit, dar...chiar nu pot. Poate cu timpul va trece dar cred ca voi incerca si varianta cu filmul, sper sa mearga >big grin

| ffkldmlasbvn a răspuns:

Hm.din cate mi-ai spus si ea te-a placut mai demult..insa daca a vazut ca tu nu simti la fel sau daca nu ti-ai dat seama normal ca s-a combinat cu altul..acum ai putea sa ii fii mereu aproape, sa o asculti si poate asa se desparte de ala

| Mffy explică:

Oh, imi cer scuze pentru. greseala de la "In aceasta dimineata m-am culcat..." acum am sesizat...