Bună.
Menstruaţia nu este regulată încă, de-asta îţi întârzie. Despre celelalte lucruri nu prea ştiu ce să-ţi spun.
De ce nu-ţi anunţi mama? Probabil că ea va şti ce să-ţi spună sau facă. Poate vei merge la medic şi-ţi va prescrie ceva.
O zi bună!
Nu poate fi vorba de o sarcina nu? ca din cate stiu eu sunt virgina
Din moment ce nu ai avut nici un contact sexual, nu ai cum să rămâi însărcinată. Cum adică, din câte ştii? Ai avut relaţii cu vreun băiat?
Am avut un 'prieten' dar nu am facut absolut nimic de genul asta (stii tu), absolut nimic...si totusi luna trecuta mama asta credea pentru ca luna trecuta imi intarziase menstruatia si asta a crezut mama si cred ca din cauza asta mi-a intrat prostia asta in cap si am inceput sa ma stresez, si cred ca din cauza stresului astuia am inceput sa "observ" niste chestii cam...adica venele astea de pe sani, ombilicul nu mai stiu ce.u ce parere ai? sunt speriata
Păi dacă nu ai făcut nimic cu el, nu ai cum să rămâi însărcinată. Ca să ai o sarcină, este nevoie şi de un băiat/bărbat. . Nu ai de ce să fii îngrijorată
în privinţa asta. Cu privire la venele de pe sâni şii ombilicul, nu ştiu.
Ţi-am zis că cel mai bine e să vorbeşti cu mama ta. Ea te poate sfătui cel mai bine! Nu ai de ce să fii speriată.
Nu pot sa vorbesc cu mama...m-ar certa te intreb din curiozitate, la tine linia ombilicului este putin mai inchisa la culoare decat restul pielii?
De ce să te certe, că nu ţi-a venit încă menstruaţia? . Dacă te dor sânii, e semn că ar trebui să-ţi vină.
Şi nu, nu este. Însă nu toate corpurile seamănă între ele.
Nu ai de ce să iti faci griji e normal deci nu te alarma, si menstruatia nu este regulata in primii 2 ani, daca iti intarzie 1 luna trebuie sa te duci la doctor
Fundăăă? ^^