Nu-l lua in serios pe tipul de mai sus.
Pai, ce sa zic, la anul mergi la liceu, iti faci prieteni noi, o sa vezi ca la un moment dat nu o sa mai stii cu cine sa iesi. Din ce am citit in intrebarile tale anterioare vad ca esti o fata cuminte, e foarte bine sa fii asa.Eu Nu ii lua in seama pe rautaciosi si foarte important, nu cauta atentie, lasa-i pe ei sa te caute. Daca tu esti fata din poza, nu esti deloc urata, asa cum te-a numit acel coleg foarte nepoliticos. Legat de ce am citit, cum ca cei de varsta ta merg in baruri, crede-ma ca nu e nimic special acolo sau 'dubios', majoritatea adolescentilor ies in baruri, bine, asta nu inseamna sa te duci si tu, doar ti-am spus. Iti sugerez sa iti cauti alte preocupari, nu e bine sa suferi din cauza singuratatii, uneori e mai bine asa decat cu tot felul de persoane care nu iti vor binele in jurul tau. Bafta!
Lasa-mi numarul tau in privat, si-ti mai trimit eu mesaje din cand in cand, si rezolvam toata problema.
Ce zici? Te bagi?
Ai Facebook?
Tipul te-a luat la misto si tu il intrebi daca are Facebook, serios?
Daca nu poti sa ma ajuti nu comenta
Mi-an dat seama ca e tip si nu e tipa dupa ce am lasat raspunsul
M-ai inteles gresit, eu am vrut sa te ajut, tocmai de asta ti-am atras atentia.
Si de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca am luat-o la misto?
Raspunzi si tu sa te aflii in treaba, sa mai ai un raspuns in plus in lista.
Patetic.
Asa a sunat. Si oricum, crezi ca are nevoie de prieteni virtuali?
Nu e vorba de prieteni.
Daca ea vrea din cand in cand sa aiba parte de cate putina atentie, de ce nu? Chiar daca o fi si de la un necunoscut poate prinde bine in unele momente, sa auzi un sfat, o parere de la cineva care nu te cunoaste, sau pur si simplu sa stii ca cineva se gandeste la tine.
La asta ma refeream, acum ca am zis sa-mi dea numarul de telefon, aia da, a fost o greseala, si recunosc ca e destul de penibil.
Și să nu-ți mai pese de ce zic alții despre tine, în locul tău cănd baiatul ăla a spus ca ești mai urată ca aceea fata trebuia să răzi.și sa îi spui : Mulțumesc frumos, mă simt măndră că nu arăt ca aia... dimineața zici că este o fantomă dacă nu se machează.Fii mai stăpănă pe tine și nu e nici o problemă dacă nu ai prieteni..totul va veni de la sine va trece perioada asta.
Pur și simplu înceată sa îi ignori și eu am aceiași problema dar am găsit pe cineva cu care sa socializez
CelCareRamaneInUrma întreabă: