anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati..am 16 ani si sunt in clasa a 10 a..in martie fac 17! Am o relatie de prietenie cu o fata de 8 luni(facem 8 luni pe 28)! Specific ca sunt bi si am avut si cateva relatii esuate cu aceeasi persoana! Ea e mai mare cu un an decat mine! O iubesc ft mt pe fata asta si sunt in stare de orice pt ea! Ea isi doreste sa ma schimb,sa fiu o domnisoara aranjata si etc. vreau sa ma schimb, vreau sa o fac pt ea..sa o fac sa fie mandra de mine ca am reusit sa ma schimb.dar nu stiu cumsa fac asta..eu nu sunt cu machiaje, par desfacut si etc..sunt genu sport..a.si vrea in cateva randuri sa.mi schimb vestimentatia la scoala si cand ies cu ea!. In rest nu stiu ce sa mao fac ca sa par o domnisoara! Am paru saten si destul de lung..cam pana la mijlocul spatelui..am cam 1.65 inaltime si 65 de kg..va rog din suflet ajutati-ma sad! Dau funda pt cel mai bun raspuns kiss!

Răspuns Câştigător
| NatyAriana24 a răspuns:

Poti sa vb cu ea si sa o intrebi exact ce vrea sa schimbi la tine!
Poate vrea sa incepi sa porti blugi stramti, fuste sau rochii, sa porti bluze putin mai elegante la scoala, sa iti dai drumul la par si sa iti mai faci si bucle din cand in cand, sa mai porti si tocuri, dar nu foarte mari, balerini!
Dar, oricum, voiam sa-ti spun ca daca o persoana nu te accepta asa cum esti si vrea sa te schimbi ar fi mai bine sa o lasi! Adica nu cred ca tu i-ai cerut ei sa vina mai sport la scoala, sau sa poarte adidasi! Dar, in fine, nu iti zic eu ce sa faci, nu sunt in masura, adica nu stiu care e relatia voastra si din astea!
Oricum, mai cauta pe net sau pe site-ul We Heart It, care e super haine, stiluri, si inspira-te de acolo! De exemplu cauta "casual clothes" si o sa-ti dea mai multe
Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi cu ce ţi-am zis ieri, cum rămâne? Ei, dacă n-ai citit, mai spun odată: discută cu ea şi roag-o să spună clar ce şi cum ar vrea ea să schimbi la tine ca să fie mulţumită!
Fără comunicare nu durează nicio relaţie!

| XxTerrorxX1 a răspuns:

Nu prea inteleg, esti fata sau baiat?

| Seby271995 a răspuns:

Eu zic să te dai cu capul de un perete să îţi revii..renunţa la ideea de bisexuală şi cautăţi un baiat nu e ceva normal din cauza voastră în loc să evoluăm dăm înapoi trezeşte-te la realitate asta vrei şi de la copilul tău? Asta vei vrea să îi povesteşti că mami îi bisexuala? e treaba ta eu îţi dau doar un sfat...