anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am avut o relatie de 2 luni cu un baiat pe care l-am placut enorm, a fost cam prima mea iubire.Si el a tinut la mine,stiu asta,mi-a demonstrat-o in nenumarate randuri...dar a venit o zi cand a iesit in oras cu prietenii lui, printre care si fosta.Eu nu puteam sa merg,asa ca s-a dus doar el. Dupa ziua aceea, nu m-a bagat 2 zile in seama si l-am intrebat ce se intampla.Mi-a spus ca ii pare nespus de rau si ca se simte groaznic.Mi-a zis ca din cauza acelei iesiri,si-a dat seama ca inca o place pe fosta lui,Andreea.M-am suparat, i-am zis o mie de chestii.Pana la urma il plac foarte mult,inca il iubesc si nu stiu ce sa fac.I-am zis ca pot sa il iert,dar mi-a zis sa mai asteptam cateva zile ca sa vada daca ii trece de fata aia,ca nu poate sa fie cu mine dar sa o placa si pe ea.A spus ca inca ma iubeste.Ce credeti ca e bine sa fac? Sa il iert sau sa il las balta? Il iubesc foarte mult, cand eram impreuna intra din 5 in 5 minute pe facebook sa vada daca am venit de la scoala,ma lua cu el peste tot,vorbeam cand era la scoala,la tara,in oras,chiar cand facea baie,cand manca, cand se juca.Era totul pentru mine.Am pus intrebarea pentru ca in realitate nu ma asculta nimeni,si nu pot sa tin in mine, am nevoie de un sfat sad

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Deocamdata nu ai altceva de facut decat sa astepti. Numai tu poti sa stii daca il ierti sau nu, dar daca il ierti, uiti complet de acest episod si nu ii mai amintesti lui vreodata de el. Daca vine inapoi la tine, trebuie sa fie de acord ca indiferent ce se intampla, fosta nu mai exista pentru el. Daca nu e de accord cu acest lucru, mai bine il uiti pe baiat.

| drogh a răspuns:

Bună,draga mea!
Năravul nu se schimbă niciodată. Dacă prietenul tău a iubit-o pe Andreea cu adevărat, nu are cum să-i treacă chiar şi dupa 1 lună, 1 an...pur şi simplu rămân pete ale acelei fete în inima lui. Posibil că la vederea ei să se reaprins flacăra şi tu să fi fost un fel de bandaj pentru el în perioada în care aţi fost împreună sau poate că nici atunci nu a scos-o din mintea lui, prefăcându-se şi aşteptând clipa ieşirii de atunci. Eu zic că ar fi mai bine să îi dai un răspuns sincer, gândit cu creierul şi să îi zici că, tot ceea ce s-a întâmplat te-a lăsat mască şi că vrei să rămâneţi amici în ciuda simpatiei care i-o porţi.E mai bine aşa decât să ai pe cineva aproape şi să ştii că de fapt prin tine vede altă persoană, nu esenţialul! Nu te răni singură. Lui îi va trece şi va realiza că a greşit foarte mult iar atunci nu va mai exista o cale de întoarcere. Realizează totuşi că în secvenţa în care el a ieşit cu fosta şi prietenii, tu nu mai făceai parte din peisaj şi el considera acel punct ca fiind realitatea mult dorită.
Numai bine!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Macar a fost sincer si corect fata de tine, ceea ce e de apreciat. Eu cred ca te-ai agatat prea mult de el si nu poti sa-i dai drumul asa usor, si asta e de inteles. Dar gandeste-te ca, desi e un baiat sincer, nu te iubeste. Cred ca stii si tu asta. Poate te place, poate s-a agatat si el de tine ca sa o uite pe fosta, dar cand s-au intalnit din nou, si-a dat seama ca doar s-a amagit cu tine. Vrei langa tine un baiat care sa te placa, dar care in acelasi timp inca mai tine la fosta prietena? Nu va fi cu adevarat cu tine, atata timp cat inca va mai avea sentimente pentru Andreea. Eu te sfatuiesc sa te detasezi putin, sa asteptati un timp, in loc sa-l ierti asa usor. Stiu ca vrei ca totul sa fie ca inainte, dar cu cat te agati mai mult de trecut cu atat vei suferi mai tare. Nu poti trece peste greseala lui asa usor, oricat ti-ai dori.

| Pinocchio a răspuns:

Daca el a fost atat de corect cu tine, incat a ramas sincer, merita sa mai dai o sansa daca va fi cazul.
Dar nu in ziua aia, te poti revansa sa-l pui in asteptare cateva zile sau chiar saptamani.