| alisa96 a întrebat:

Buna TPU va rog sa ma ajutati e o problema mai delicata eu ma certasem cu verisoara mea care vorbise urat cu mine si se comportase aiurea cu mine.si nici prietena mea cea mai buna nu mai vorbea cu ia pentru ca si ei ii vorbea urat si am indepartato pe ia si noi 2 ne intelegeam destul de bine. dar de un anumit timp prietena asta a mea nu mai era la fel era foarte distanta abia daca mai vorbea cu mine si eu eram foarte ingrijorata am incercat sa vorbesc cu ia dar ia de fiecare data imi spunea ca nu are nimic si azi m-a sunat vara mea si a inceput sa planga spunandu-mi "ai aleso pe. X si mai dat pe mine la oparte pentru ia hal de prietena ai tu ca ma despartit de prietenul meu spunandu-i ca scriam pe plaja la mare nume de baieti" dar era adevarat asta scria pe plaja la mare dragos plus. X dragos fiind prietenul prietenei mele cele mai bune si infine eu m-am intanlit cu ia si am vorbit. si mia povestit tot si nici mama nu ma mai lasa sa vorbesc cu ia pentru ca spune ca ia este perversa si ma foloseste doar dar eu tin si tineam foarte mult la ia. varamea a sunat-o a amenintato si a injurat-o si ia mi-a dat ig cred ca si dp mess ca pe facebook nu ma mai are a tinut vreodata la mine? aveam asa multe planuri si vise si eram de nedespartit dar nu stiu ce se intamplase de o bucata de timp.si plang mereu imi e foarte dor de ia. i-am lasat un mesaj unde am facut-o sa inteleaga tot dar nu stiu ce sa fac dati-mi un sfat am facut bine ce am facut? am gresit cu ceva va rog mult sa ma ajutati dau funda sad crying crying mersi

1 răspuns:
| Alice a răspuns:

Buna. asa s-a intamplat si la mine cu prietena mea cea mai buna. am iubit-o am fost surori decat ca la mine a intervenit sora mea. si acum ele sunt bff si pe mine m-a dat la o parte. oricum daca a tinut macar un pic la tine va telefona, daca nu, tind sa cred ca mama ta avea dreptate.asta este. mai bine ai incerca sa vb cu ea face to face. :*