Elenutza parerea mea este urmatoarea: in primul rand ar tb sa-i spui ca nu-ti place de el dar ai grija sa o faci intr-un fel in care sa nul faci sa se simta prost si nici jiknit deoarece iti distrugi ferikirea tu nu te simtti bine alaturi de el si nu faci decat sa te kinui ai si ti dreptul la viata si la iubire si daca ii spui din timp poate va intelege deoarece din cate ai spus nu sunteti de multa vreme impreuna si el inca nu te iubeste asa de mult precum spune doar ii place de tine deci nu va suferi prea mult si daca iti este alaturi si te incurajeaza te va intelege si te va lasa libera si niciodata sa nu mai faci greseala sa te combini cu un baiat fara sati placa de el pentru ca veti suferi amandoi tu ca nu-l iubesti si nu te simti fericita langa el si el din cauza ca se va simti trdat si jiknit bafta si eu sincer nu am nevoie de nicio funda iti dau aceste sfaturi pentru ca simt ca asa pot sa te ajut intr-un fel bafta si ai grija
Deci parerea mea este : daca iti place de el zi ce simnti un pic mai direct (scuze pentru raspunsul scurt) deci bafta