anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU happy
Va rog sa nu radeti de mine dar mie imi este putin frica sa raman singura acasa sad! M'am uitat la multe filme de groaza si am si o vecina care sta deasupra mea si se cam ocupa cu treburi "necurate" si sta chiar deasupra mea.Si acum cand stau singura acasa mi se pare ca vad umbre sau aud diverse lucruri.Casa NU este bantuita!
Vreau doar un sfat cum as putea face sa nu imi mai fie frica sa stau singura in casa!
Multumesc happy

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eh lasa ca e bine singura faci ce vrei oricum pune niste camere de supraveghere ca sa nu mai ai teama.

| Andrei233 a răspuns:

Nu te mai uita la filme de groaza.Esti sensibila, iar subconstientul tau o ia razna happy

| Diiiia a răspuns:

DEci si mie mi s-a intampla la fel...Anul trecut ma uitam la fenomene strani si tot asa pateam si eu auzeam zgomote si chesti din astea ba chiar incepusem sa cred ca exista fantome ...eu zic sa nu te mai uiti la filme de groaza si nu o sa fi linistita

| birdie14 a răspuns:

Buna.Acele umbre si sunete sunt doar in imaginatia ta. Teama din mintea ta creeaza aceste iluzii.
Pentru a te calma in astfel de situatii,asculta muzica(de preferabil lenta),uita-te la un film de comedie,poate inviti niste prieteni sa va distrati, sau te poti uita la desene animate-acestea chiar te pot calma.
Bafta si fii linistita, o sa treci peste aceasta frica.

| birdie14 a răspuns:

Buna.Acele umbre si sunete sunt doar in imaginatia ta. Teama din mintea ta creeaza aceste iluzii.
Pentru a te calma in astfel de situatii,asculta muzica(de preferabil lenta),uita-te la un film de comedie,poate inviti niste prieteni sa va distrati, sau te poti uita la desene animate-acestea chiar te pot calma.
Bafta si fii linistita, o sa treci peste aceasta frica.Am trecut prin aceiasi problema.

| Afdsa a răspuns:

Gândeşte-te că acele filme au fost FILMATE deci, nu sunt reale laughing.Mă rog, ştiu şi eu cum e dar nu o să te mănânce Nea' Bau-Bau.

| kri a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu te mai uiti la filme de groaza,si stai linistita ca am si eu un vecin de la parter care e mai batran si na mie putina frica de el,dar fi sigura pe tine,sa nu iti fie frica! nu e nimeni in casa! nu exista fantome asta o stim cu toti inca de pe canta eram niste tanci,asa ca,nu te mai speria! filmele de groaza ti-au facut rau! si daca nu te-a ajutat sfatul meu poti vb cu mama, tatal tau si ei o sa vada cum o sa procedeze, iar daca nu mai sunt alte solutii sau asa.pai nu stiu ar fi bine sa te calmezi si sa te duci la un pshilog el sigur de va ajuta! si stai linistita ca daca ar fi fantome...asa zisele,s-ar auzi sunete si cand sunt parintii acasa,dar asta e mintea ta, exact ca si cum ar fi un vis, tu sti ca esti singura acasa.si incepe sa iti fie frica si asa iar normal ca auzi.dar daca mai auzi,ca sa te linistesti vorbeste cu cineva cunoscut pe mess, neamuri prietenii etc si o sa vezi ca nu se mai aude, asa am facut si eu! fundita?

| PandaGirl a răspuns:

Buna!
Pai sunt multe modalitati. Poti face ceva sa uiti de teama:te uiti la TV,te joci pe calculator,iti faci temele,citesti o carte,iti suni o prietena,mergi afara sa te joci,desenezi,asculti muzica etc.
Chestia cu umbrele mi se mai intampla si mie,dar e doar imaginatia,iar chestia cu suntele,mi se intampla si mie,mai aud ceva din baie,din dormitor, dar de fapt doar trosneste lemnul, parchetul.Nu e nimeni strain in casa.Ai vecinii langa tine, nu ti se poate intampla nimic rau.
Vecina aia de deasupra ta care se ocupa cu lucruri necurate nu ar avea de ce sa iti faca ceva.
Succes!:*:*

| Aℓida a răspuns:

Nu te mai uita la filme de groaza :]
gaseste`ti o ocupatie si asa nu te vei mai gandii la toate prostiile din filmele de groaza.
n`am inteles cu ce se ocupa vecina ta :-s
adica... treburi necurate insemnand?
ai vazut-o chiar tu?
stii, nu judeca o carte dupa coperta.
sau poate sa fie si o dementa care daca iei cirese din "pomul ei " iti da un blestem de cade pe tot neamu` devil si daca ar fi asa, mai bine o eviti.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Catzi ani ai?

Nu te intreb la misto foarte serios.da-mi un mesaj privat sau scrie aici raspunsul(catzi ani ai)

Mai usor cu filmele de groaza,totusi la varsta ta sunt alte alternative,gen comedii,etc. daca parintii lucreaza ziua,poti sa stai ttttttooooooooaaaaaatttttaaaaaaaaaaa ziua cu calculatorul si televizorul aprins si uitate pe youtube la clipuri amuzante etc si la televizor la dessene,nu stiu,ceva,comedii etc dar in romana(ma rog,dupa preferinte).iar daca iti e frica si noaptea,stai linistita,nu'i nimic ciudat,sincer,cred ca la un momenta dat toata lumea a avut temeri de aceste genlaughingdar cu usurinta,sau cu dificultate, intr'un sfarsit le'au depasit! noaptea incearca sa te culci la 11, cu televizorul aprins pe un program pe care stii ca nu poate incepe ceva de groaza sau asa ceva(poti pe disney,etc )cu sonorul oprit, sa incerci sa,, blochezi'' lucrurile care pot face zgomot etc...intr'un final se va face dimineata, presupun ca te vei pregati de scoala, etc.in legatura cu vecina...cati ani are? poti ruga pe cineva sa ia o masura,totusi e chiar nesimtire sa sperii lumea degeaba.
PS:cand ti'e frica,poti suna o prietena, un parinte, cineva in care ai incredere etc
BAFTAkisskisskiss

| bony a răspuns:

Iti pot spune ca si eu am uneori astel de impresii deoarece ai mei s-au despartit s-au recasatorit am2 si eu stau cu mama, omul cu care s-a recasatorit mama i-a murit sotie si cand raman singura acasa am o anumita presimtire si anume ma simt urmarita si nu ma simt deloc bine in akeea kasa...acum sa revenim la povestea ta daca stai la bloc e bine pentru ca nu ai prea mult spatiu si e mai bine, atunci cand simti khestii destia aprinde toate bekuriile si cheama o pr pe la tine sau keva de genu', dar nu trebuie sa iti mai fie frica pup fundita?

| broker69 a răspuns:

Am aceeasi problema dar cand sunt singura aprind toate luminile si dau musica sau tv -ul tare.
'

| CristianMD a răspuns:

Te rog sa nu razi, dar ia si priveste niste desne clasice, te va calma :* la mine functioneaza

| xDeeDee8D a răspuns:

Si mie mi se intampla sa vad umbre sau sa aud sunete care vin din minte mea dar eu inchid ochii si imi spun nu sunt decat eu nu sunt de cat eu ...pana te convingi.

| SmileFreedom a răspuns:

Stai linistita.Eu una sunt de parere ca nu trebuie sa iti fie frica.Incearca sa repeti in mintea ta ca nu iti este frica si sa faci tot felul de lucruri distractive.Gandestete ca nu exista lucruri periculoase de care sa iti fie teama.Si nu o sa rada nimeni de tine pentru ca ai aceasta teama, oricum.Toti avem niste temeri, dar trebuie sa trecem peste.
Succes mult!

| dyduu a răspuns:

Si mie mi`e frica sa stau singurica acasa laughing) noaptea. Dar ziua nu cred ca are de ce sa-ti fie frica. Cheama un coleg/colega la tine si distrati`va. vorbiti povestiti, in nici`un caz despre fenomene stranii laughing. Sau daca nu vine nimeni la tine. pune muzica. da sonoru tare.si iti gasesti tu o ocupatie. dansezi. intri pe TPU si raspunzi la intrebari laughing). Asa o deranjezi si pe vecina si nu se mai ocupa cu nimic laughing).Sau noaptea. pune muzica la casti.sa adormi cu muzica
:* stai linistita.de aia vezi umbre. pentru ca ti`e frica. Si eu stau noaptea si mai scot telefonul sa luminez camera ca am impresia ca e ceva in camera.da` e doar in mintea noastra

| danaG a răspuns:

Pai incepe cu a nu te mai uita la filme de groaza,apoi,nu mai lua in seama "semnele"ciudate,pentru ce e doar imaginatia ta alimentata de filmele vazute(alea de groaza). daca ti se mai pare ca "vezi"ceva,asculta muzica,sau fa-ti de lucru prin casa,deschide geamurile, lasa cat mai multa lumina in casa, si nu sta pe canapea si urmari toate miscarile si toate zumzetele! sau uita-te la un film...comedie,de exp.pur si simplu, ignora-le si nu le mai da atentie, sunt doar consecinta privitului la horror movies! sper ca te-am ajutat!

| Cristchentian a răspuns:

Distragete cu altceva pune muzica uite la ceva disene animate sau joacate in vreo joaca mie imi ajuta.happywinking
P.S Eu tot cam ma tem

Distragete de la asta cu muzica, disene animate, vreun joc la computator mie imi ajuta happywinking
P.S eu tot cam ma tem

Distragete cu muzica sau cu disene animate cu un joc la PC sau cheama vreo prietena happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nasoala treaba! dar fi atenta ca si eu am o vecina care sta la etajul 5 iar eu la 4! noi ii spunem nebuna de la 5! hihi! dar am vorbit cu ea este de treaba si amabila aprp ii spunem nebuna de la 5 deoar se enerveaza cand facem zgomot LOL! dar dai o sansa pentru ca merita! succes! (funda plz?)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ca ti-am raspuns dupa 7 ani. sper ca ai mai crescut si acum nu iti mai este frica laughing

| Homye18 a răspuns:

Pai in primul rand nu te mai uita la filme de groaza in timpul noptii. Dormi cu lumina aprinsa. Dar tu de unde stii ca vecina ta face chestii necurate sau e doar o banuiala? Lucrurile diverse pe care le vezi sunt doar in imaginatia ta. Nu uita ca creierul uman are un mare "talent" de a transforma frica in realitate. Parerea mea.

| VreauMulteRaspunsuri a răspuns:

Si mie imi este putin frica tot asa m-am uitat la filme de groaza si am mereu impresia ca aud sau ceva. Si acum a mai si aratat la Observator 2008 oricum nasol o casa bantuita nici preotii nu stiai ce e politstii erau toti uimiti, zburau lucrurile prin casa, nasol :( si ii ameninta cu moartea. Era fiica lor care murise inainte cu o saptaman. Uitati site-ul ca sa nu credeti ca glumesc. http://www.youtube.com/watch?v=p0E06LlXHNw