Hei,si eu sunt in clasa a 8-a si pentru mine este foarte greu acest an dar iti pot da niste sfaturi pentru a excela la scoala:
1.Fa exercitii suplimentare, pe langa tema de acasa, te va ajuta sa fii mai pregatita decat ceilalti si sa obtii note bune la teze!
2.Citeste o carte, sau citeste macar rezumatul online.Te va ajuta sa iti maresti vocabularul.
3.Nu iti mai petrece atata timp in fata calculaorului si a televizorului...eeh recunosc ca si eu "mai sar calu' " uneori cu asta, dar in perioada asta macar incearca sa te dedici mai mult invatatului!
Sper ca te-am ajutat!:*
Bafta la examene si la teze!:*:*
Uau eu sunt a 6 si azi e debea 3 zi cand intru pe calculator. Incearca sa iti faci ceva suplimentar sau sa incepi sa inveti lectiile pentru prima zi de scoala, incearca si citeste lectiile pe cara ti le-au predat.Mult noroc!
Si eu sunt in clasa a VIII -a, dar eu am mai pus mana pe carti saptamana asta. Vei intra in ritm de la sine, pentru ca noi nu mai avem timp de lenevit. O sa ti se pare brusca intrarea din nou in vechiul ritm, dar nu ai ce sa faci. Bafta la examen ( stiu ca mai e mult dar na )!
Cu siguranta nu esti singurul...
Si eu sunt tot clasa a 8-a. Stai calm ca vei intra in ritm la primul test pe care-l veti da. Nu-i asta o problema.
Incearca doar sa pui ceasul sa sune mei devreme dimineata ca se te poti trezi luni.
Succes!