| amuzanta a întrebat:

Buna TPU vad intrebari de genu' vreau sa cunosc pe cineva cam des. In cazul meu as vrea sa cunosc si eu un baiat happy Multumesc happy happy happy Nu prea dau detalii laughing dar daca e nevoie o sa dau astept raspunsurile voastre :*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa-l cunosc pe Barack Obama, John Cena, dar nu am avut din pacate sansa... Si ce faci daca acea persoana care pretinde ca e baiat nu este baiat? Daca e fata? Daca e transexual? Poate nici el sau "el" nu iti va da detalii multe. Daca nu va fi pe gustul tau? Daca va fi un obsedat? Daca e un pedofil? Nu vreau sa par ca una care ii "disperata" laughing, dar nu stii de cine dai pe net (poate o sa dai de unul care e de treaba, poate nu), te poti da drept ORICINE si ORICAND. Viata reala e cea mai frumoasa viata pe care o poate avea un om, acolo cunosti cat de cat oamenii si stii ce sa-ti alegi. Ar trebui TPU-ul sa-si schimbe numele in "Te vreau langa mine" (prescurtat: TVLM ) laughing) Asa, as intelege si eu intrebarile astea cu "vreau sa-mi gasesc sufletul pereche si sa avem prunci fara numar" rolling on the floor