Buna. Si eu tot din Berceni sunt,chiar langa GrandArena stau
Nu trebuie sa spui nimic,te duci la nenea sefu' si ii spui ca ai fii interesata de postul asta *ai vazut ca mai sunt standuri cu biscuiti/sendvisuri in magazin* de impartit pliante/mancare/sucuri, eventual te duci cu unul din parinti, dar banuiesc ca trebuie sa ai macar 16-17 ani.
Am auzit la o colega o alta oferta,la diverse farmacii, cat timp exista fel de fel de promotii, te duci acolo si stai cateva ore /5-6/ si dai oamenilor pliante,le prezinti ofertele, promotiile, reducerile si primesti cam 500-700RON.
Poti incerca la Mc' sau KFC, am fosti colegi de 15 ani care s-au angajat in SunPlaza la Mc' si le e foarte bine.
Mai poti incerca pe la metrou,eventual la metrou la Big,la Aparatori,la Eroii,ca pe acolo mai e ceva lume. La Brancoveanu nu prea.
Incearca si la restaurante d-astea mai mici,terase,fie sa speli vase,fie sa servesti,la bar,sa duci un suc,alea alea.
Gasisem o reclama pe net,cu PerfectJobs,sau ceva de genul,nu mai stiu,si dadea tot felul de joburi pentru adolescenti : baby-sitter,barman, chelnerita, traducatoare.
Te descurci tu.Bafta :*
IoIo11 întreabă: