| bebyka_5746 a întrebat:

Buna TPU...vara asta vreau si eu sa am banii mei asa ca as vrea sa muncesk. Dar as vrea sa impart pliante.Stau in Berceni, nu stiu as vrea prin sun plaza sau prin grand arena sa ma duc dar nu stiu sigur ce trebuie sa spun sh daca se poate.
Funda+Vot

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Buna. Si eu tot din Berceni sunt,chiar langa GrandArena stauhee hee
Nu trebuie sa spui nimic,te duci la nenea sefu' si ii spui ca ai fii interesata de postul asta *ai vazut ca mai sunt standuri cu biscuiti/sendvisuri in magazin* de impartit pliante/mancare/sucuri, eventual te duci cu unul din parinti, dar banuiesc ca trebuie sa ai macar 16-17 ani.

Am auzit la o colega o alta oferta,la diverse farmacii, cat timp exista fel de fel de promotii, te duci acolo si stai cateva ore /5-6/ si dai oamenilor pliante,le prezinti ofertele, promotiile, reducerile si primesti cam 500-700RON.

Poti incerca la Mc' sau KFC, am fosti colegi de 15 ani care s-au angajat in SunPlaza la Mc' si le e foarte bine.
Mai poti incerca pe la metrou,eventual la metrou la Big,la Aparatori,la Eroii,ca pe acolo mai e ceva lume. La Brancoveanu nu prea.

Incearca si la restaurante d-astea mai mici,terase,fie sa speli vase,fie sa servesti,la bar,sa duci un suc,alea alea.batting eyelashes
Gasisem o reclama pe net,cu PerfectJobs,sau ceva de genul,nu mai stiu,si dadea tot felul de joburi pentru adolescenti : baby-sitter,barman, chelnerita, traducatoare.
Te descurci tu.Bafta :*

0 răspunsuri: