| Traveler22 a întrebat:

Vara trecuta am vrut sa îmi fac "pen friends", pe un site special pentru așa ceva. De atunci am cunoscut o fata din Polonia cu care vorbesc destul de des. Menționez ca vorbim doar prin email si nu ne-am trimis nicio poza, deci nu stiu cum arata. De Crăciun m-a întrebat daca mi-ar placea sa imi trimita un mic cadou cu dulciuri din Polonia. M-am gândit ca ar fi foarte frumos daca ne-am trimite reciproc. Totuși, am vorbit cu mama si ea nu prea este de acord, zice am cunoscut-o pe internet si daca ma trezesc cu cineva la ușă etc. Sa ii dau adresa mea? Ma gândesc ca totusi vorbesc cu ea de șase luni si ne-am înțeles foarte bine.
Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu acea persoana, poate chiar si sa va vedeti video inainte sa ii dai adresa ta, adica mama ta intr-un fel are dreptate, iar dupa ce esti sigur/sigura atunci ii poti da adresa.

| Traveler22 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, asa o sa fac.

3 răspunsuri:
| NAT0 a răspuns:

O să vină să te violeze.rolling on the floor Șio am vrut să-i trimit o ciocolată tot așa, n-a vrut să-mi dea adresa, csf.laughing
Totuși, Facebook, n-are? Skype să vorbiți, să-ți dea web, să-i dai și tu.
Mda, nu-i da nimic, nu merită. Zi că ai bani să-ți iei și tu și rupe legătura, dă-i block până nu te găsește și vine peste tine și împarte un colț de pâine cu tine.laughing
Dacă n-ai încredere poți să-ți deschizi o cutie poștală și poți să primești pachetul acolo și te duci tu la poștă să-l ridici, nu știu de ce acte ai nevoie că nu m-a interesat.

| Traveler22 explică (pentru NAT0):

rolling on the floor Multumesc pentru raspuns. O sa tin cont de sfaturi