Aolo scuzati-ma imi este somn, nu stiu ce am scris, daca am mai gresit iertati-ma
Mai bine se duce intr-un oras mai mare, si la un liceu mai bun. odata si odata iubitul ei ii va da papucii, iar ea va regreta, ca e in acel liceu parerea mea
Eu cred ca verisoara ta ar trebui sa se duca la ce liceu vrea ea (in orasul mare), iar daca baiatul nu va fi de acord inseamna ca nu o merita si ca nu tine la ea intr-adevar...
Pentru un baiat sa ramana acolo? Mai bine s-ar duce intr-un oras mai mare. Daca chiar tin unu' la altu' va rezista relatia.Sau,propune-i baiatului sa se mute si el la liceul in care va fi ea.
Ca sa o luam din punct de vedere al invatatului acum nu prea se mai invata nicaieri. Fie ca e oras mic fie ca e oras mare. Insa depinde de tine daca vrei sa inveti inveti oriunde. Din punct de vedere al iubitului nici nu ar trebui sa-l ia in seama e micuta ca sa se gandeasca de pe acum ca ea trebuie sa fie la acelasi liceu cu el. Stii vb aia mai rarut ca e mai dragut. Daca ar invata intr-un oras mai mare s-ar vede mai rar si asa relatia ar fi mai palpitanta. Acum depinde de ea si de ce-si doreste ea de la viata. Succes!