E un copil.Si eu am uneori conflicte cu finul meu care tot 8 ani are,dar cateodata cand ma mai injura, sau il enervez fara motiv si se duce la mama lui, mama lui da vina pe el nu pe mine(il cearta pe el, nu pe mine).In situati ta exista o solutie:il ignori, te faci ca nu-l auzi pentru o perioada mai indelungata si o sa-si ceara el scuze pana la urma...
Are 8 ani nu prea cred ca merge sa il intrebi de ce ai facut asta si cu scuzele ca promite ca vorbeste frumos si apoi iar te face de ras mai bine nu te mai juca cu el si ai rezolvat
nu te mai juca cu el... Cand vine sa va jucati ii zpui,, ceao, copilasule, nu ma mai joc cu tine ca m`ai fcaut de ras de fata cu mucosi aia, sa te joci cu mata"
si nu te mai duci cu el la joaca a ajuns un copil tampit sa te faca de ras p.S u ce naiba cauti cu piticalile alea la joaca.
E un copil needucat care nu apreciaza ca te porti frumos cu el. si el poate te injura numai ca sa se dea mare in fata copiilor copaci ca el
Incearca sa vorbesti cu verisorul tau, jucativa ceva distractiv, fa-i putin pe plac si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Daca nu se potoleste incearca sa plangi putin la vrajeala si du-te la mama lui si spune-i ca te-a facut sa te simti prost!
Diorrus întreabă: