Da, am varsat suc, supa, mujdei, lapte si apa si stai linistita nu pateste nimic tastatura (doar devine lipicioasa sau mirositoare ) pentru ca sub taste este plastic, doar centul tastelor face legatura cu circuitele. Eu am scos toate tastele (cu *** de unghii
) si am curatat cu pronto
Da, a varsat var-miu pe ea si mirosea a drojdie (bere, vin, mai multe) si evident am dat-o in fata usii pentru a o arunca ulterior. A doua zi nu mai era. Si in rest, mai are si acum coji de seminte, suc si firimituri. Daca vrei sa o cureti de suc sau alta bautura, incearca cu paiul
Da. Ce sa mai...am schimbat tastatura pentru ca butoanele erau foarte lipicioase si mergeau foarte greu
Eu mi-am varsat acetona pe mouse, dn greseala.ei bine, in timpul in care m-am dus sa iau ceva de sters, cand am vrut sa iau mouseul de pe birou! surpriza! plasticul se topise iar mouseul era lipit de birou. oribil
Pai eu am varsat bere redd`s.si s`a varsat ceva p tastatura. dar mergea bine cand scriam iesea berea din ea.am mai scris asa cu ea si noapte cand am oprit pc`ul am scos`o afara sa iasa berea si mirosul ala.si a doua zi era ca nou.bine cu coji de seminte prin ea
volgian întreabă: