| Insanity a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa varsati suc (sau alt lichid )pe tastatura? Daca da, ce ati patit dupa? Sau cum ati curatat tastatura?:laughing

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Da, am varsat suc, supa, mujdei, lapte si apa si stai linistita nu pateste nimic tastatura (doar devine lipicioasa sau mirositoare laughing ) pentru ca sub taste este plastic, doar centul tastelor face legatura cu circuitele. Eu am scos toate tastele (cu *** de unghii whistling) si am curatat cu pronto big grin

5 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Da, a varsat var-miu pe ea si mirosea a drojdie (bere, vin, mai multe) si evident am dat-o in fata usii pentru a o arunca ulterior. A doua zi nu mai era. big grin Si in rest, mai are si acum coji de seminte, suc si firimituri. Daca vrei sa o cureti de suc sau alta bautura, incearca cu paiul rolling on the floor

| Andreea_7493 a răspuns:

Da. Ce sa mai...am schimbat tastatura pentru ca butoanele erau foarte lipicioase si mergeau foarte greulaughing

| Aida_3174 a răspuns:

Eu mi-am varsat acetona pe mouse, dn greseala.ei bine, in timpul in care m-am dus sa iau ceva de sters, cand am vrut sa iau mouseul de pe birou! surpriza! plasticul se topise iar mouseul era lipit de birou. oribil

| AndreEa_8847 a răspuns:

Pai eu am varsat bere redd`s.si s`a varsat ceva p tastatura. dar mergea bine cand scriam iesea berea din ea.am mai scris asa cu ea si noapte cand am oprit pc`ul am scos`o afara sa iasa berea si mirosul ala.si a doua zi era ca nou.bine cu coji de seminte prin ea tongue

| ciprianos a răspuns:

Am varsat laughing odata pe tastatura de atunci mi-am cumparat una waterproof laughing