Dar ce profesezi tu la doar 18 ani, de castigi mii de euro?
Spune-ne si noua cum este posibil sa castigi mii de euro si s ate intertii singura?
Care-i profesia ta?
Am magazin online, dar nu legat de asta e intrebarea mea
Mai sa fie, magazin online la 18 ani care produce mii de euro... ce vinzi?
Poate omul are placerea sa iti arate orasul lui, sa schimbe o vorba una alta. Daca o sa stai la el, o sa va manance pe amandoi sa faceti ceva. Barbatului e bine sa ii spui foarte clar ca faci sau nu, sa nu isi faca planuri gresite si alte glumite. Unele mame au instict "mama" closca sa te tina la cuib si la un moment dat va dauna.
Ca si in afaceri, cumperi o mostra. Eu as sta cu el vreo luna, uneori aparentele insala. Cand esti manat de hormoni ( 6luni-2ani) nu mai esti rational, abia apoi iti revii. Maxima grija, nu amesteca afacerea cu date sensibile cu telenovelele. Nu e bine sa fii pre buna, uneori sa fii dracoasa sa spui nu. Scoala strazii.
Buna! In primul rand, nu trebuie sa dai explicatii nimanui legat de unde ai tu bani si ce profesezi. Asta e doar treaba ta.
Tu stai acum acasa la mama ta? Daca da, din pacate, va trebui sa faci acest compromis pana pleci. Stiu ca e nasol sa nu ai libertatea de care ai nevoie, mai ales cand ai niste parinti care iti baga pe gat grijile si limitele lor, insa momentan nu prea ai incotro decat sa joci dupa cum canta ea pana te muti singura. Pe de alta parte, insa, ai putea sa folosesti toata situatia asta in beneficiul tau in ceea ce-l priveste pe tipul ala. Fa-l pe el sa vina in oras la tine, sa-si ia cazare si sa depuna un pic de efort. Poti sa bagi scuza asta cu "mama rea" si iesi si in castig. Go girl!
Fără supărare, Este Mama ta, ea poate a auzit anumite lucruri despre el(bune sau rele), dară că orice părinte trebuie sa se convingă deoarece nu poate fi sigură de ceea ce spune lunea, este bine totuși să o întrebi și să vorbești cu ea deschis, nu cu șantaj emoțional. Doamne ajută!