Nu te mai duci, nici acum, nici la anul, nici peste 2 ani. Si ai sa te trezesti ma maturitate o antisociala, fara prieteni si cu frica de a pleca de acasa
Buna
Ar trebui sa inveti sa fii si putin independenta. Oricum de la 18 ani o sa te desparti de parinti, casa parnteasca
Bun, sa trecem la subiect. Nici nu prea stiu ce ai putea face incearca sa iei o poza cu cei dragi. Si eu cand aveam 13- 15 ani am fost la o tabara tot cam prin padure si la fel nu era semnal :. Da stiu ca aveam cu mine poza parintilor mei si a surioarei mele. Stiu ca ma simteam mai ok cand priveam la ea. Incearca sa te distrezi (doar pentru asta sunt taberele) si sunt sigura ca vei uita putin de chestia asta cu dorul de casa. Fatu multi prieteni si mai vezi tu
Succes!
Mersii mult.si anul trecut am fost la o tabara (nu era in padure) primele 2 zile am plans ca proasta si dopa aceea m-am obisnuit, toamna trecuta m-au internat la spital s nu mi-a fost dor de parinti cred ca m-am obisnuit atunci, dar acum mi-e frica nu stiu de ce. cred ca problema e ca ne ducem in Ungaria si mi-e frica de,, necunoscut,,
Lasa ca o sa fie totul ok
Daca plecatul in tabara sau oriunde altundeva departe de casa te face sa te simti oarecum rau, cred ca ar fi mai bine sa nu te duci. Parerea mea.
Daca totusi vrei sa pleci undeva, cel mai bine pentru tine ar fi sa mergeti in vacanta cu totii.Macar asa stii ca ii ai aproape pe parinti.
Daca te distrezi iti trece din prima zi.
Eu anul asta am fost in 2 tari straine, cu un proiect cu scoala fara parinti fara nimic. Am mers cu un autobuz inchiriat doar pentru noi si era super shemcher, am mers vreo 15 ore incontinuu, si ne plictiseam si cantam chestiile de la radio mai faceam popasuri, m-am imprietenit cu toti ceilalti din scoala care mergeau pentru ca nu-i cunosteam decat din vedere din scoala si a fost smecher. Dar cum am ajuns acolo unde veneau familiile sa ne ia acasa (cu copii evident) si cand am ajuns m-au dus in camera mea si am inceput sa bocesc ca proasta dar zilele urmatoare gata, m-am familiarizat cu familia si cu fata din familie si a fost super mega extra supeeeer. Si nu stateam cu familia tot timpul, in fiecare dimineata mergeam la scoala si ne intalneam cu ceilalti copii din scoala mea si cu celelalte tari. Nu ai de ce sa plangi serios. Si bafta in tabara
.