Fiecare cu organismul lui, nu-i nimic rău în asta că curge ca robinetul.
Ia-ţi nişte absorbante din alea always maxi, sunt făcute special ca să nu te pătezi, înauntrul absorbantelor au vată şi cam pe la margini au nişte găurele d-alea care te ajută să nu te pătezi.
La şcoală îţi poţi lua mai multe absorbante, dar nu d-alea maxi că-s groase şi se văd prin pantaloni. Îţi iei d-alea night subţiri. Acum depinde câte ore stai la şcoală, dacă stai 4 ore îţi iei mai puţine, nu ştiu câte, depinde de flux, iar dacă faci 6 ore şi ai fluxul puternic îţi iei mai multe.
Nu-i nimic dacă elimini cheaguri, este chiar bine dacă le elimini. Nu mai folosi doar vată sau şerveţele. Noaptea îţi poţi pune un prosop sub fund.
Nu-i nimic rău dacă ai sângele menstrual de culoare roz sau maro, doar nu mori.
Nu cred că am scris mult, dar mă dor degetele.
Nu te ingrijora, asa sunt primele cicluri! Eu zic sa nu mergi la scoala pana nu iti trece (a 4a-a5a zi de ciclu)pentru ca te vei pata...
In orice caz, vorbeste cu mama ta despre asta si nu te ingrijora.Un control ginecologic nu ar strica.Esti la varsta la care corpul tau se schimba si te dezvolti, asa ca pot sa intervina o multume de probleme.Bafta!
Pentru unele fete este normal. Incearca sa iti pui un absorban mai mare, de noapte si sa te duci la toaleta inaintea festivitatii si inainte sa pleci acasa. In a patra zi ar trebui sa iti curga mai putin decat in zilele trecute.
Foloseste tampoane (sunt mai lungi decat absorbantele), spala-te, nu excesiv, ia Nurofen pastile ca sa nu te mai doara asa de tare si nu purta fusta, ia pantaloni negri ca sa nu se cunoasca daca te patezi. Este normal sa se intample asa, daca e prima data
Nu te mai panica atat! Mie si acum imi curge mult, dupa 3 ani, cand sunt racita sau e frig afara. Eu la scoala ma schimb foarte rar, mai mult acasa, si daca baietii iti spun ceva le poti spune direct, de parca ei nu stiu