| AnonymousQ666 a întrebat:

Vineri este 9 mai si am un proiect de facut ..mai exact un afis. Nu vreau sa cer ajutor..am deja o idee..doar vreau sa stiu.ce e mai exact pe 9 mai? Ziua Europei sau Ziua independentei Romaniei? Ambele evenimente sunt "sarbatorite" in aceasta zi, dar care este principalul pana la urma?! Funda.

Răspuns Câştigător
| Solitude15 a răspuns:

9 mai 1945: Al Doilea Război Mondial: La cartierul general sovietic din Berlin s-a semnat actul de capitulare necondiționată a Germaniei – act care a marcat sfârșitul celui de–al doilea război mondial pe teatrul european de război adica sarbatorim ZIUA VICTORIEI
FUNDA

| AnonymousQ666 explică (pentru Solitude15):

Iti multumesc, dar titlul afisului meu va fi : Ziua Europei/Ziua vitoriei/Ziua Independentei Romaniei. Stiu ca asta nu are legatura oarecum cu intrebarea mea si ca deviez putin subiectul..insa am nevoie de un mic ajutor : daca am titlul...pot continua. Iti dau funda, dar te rog raspunde...raspunsului meu laughing

| Solitude15 a răspuns (pentru AnonymousQ666):

Ziua Europei/Ziua vitoriei/Ziua Independentei Romaniei-3 sarbatori in aceiasi zi sau Ziua Europei/Ziua vitoriei/Ziua Independentei Romaniei-9 mai
funda

| Solitude15 a răspuns (pentru AnonymousQ666):

Mersi pentru funda

4 răspunsuri:
| Lariiiiiiii a răspuns:

Pe 9 mai se sărbatoreşte Ziua Europei.