| madymadalina99 a întrebat:

Vineri este ziua domnului de romana si as vrea sa ii iau un cadou. Dar habar nu am ce... deci vreau idei! Cele mai bune primesc

Răspuns Câştigător
| Leutzbv a răspuns:

Ptr ca este profesor de romana presupun ca-i si place sa citeasca...Deci, eu i-as cumpara o carte buna, interesanta, groasa si care sa arate bine. Nu neaparat un roman pentru ca probabil a citit tot ce exista, dar intrebi intr-o librarie si puneti mai multi colegi mana de la mana si luati ceva fain. Daca este mai in etate si poarta cravata puteti sa-i luati din banii care va raman si o cravata faina. Vedeti voi cam ce poarta. Dar poate te poti sfatuii cu dirigintele, asta daca nu cumva profu' de roman va este diriginte happy

6 răspunsuri:
| RoxiiDinca99 a răspuns:

Sincer cand a fost ziua profului meu de mate eu i-am luat o stica de whisky big grin, un set Gilette si o felicitare pe care scria La multi ani Profu` (pot sa zic ca a functionat faza cu whiskey big grin )
Funita?hee hee

| marykate11 a răspuns:

O carte, un parfum, flori(asta nu stiu sigur, avand in vedere ca e domn, nu doamna).
Sper ca te-am ajutat!

| ellena99 a răspuns:

O caseta cu parfum si gel de dus.

| AtateaConditii a răspuns:

Un ceas, o poezie, tigari daca fumeazalaughing, sau inveti la romana de un 10hee hee sau un roman.Mai bine intreaba-l ce ii place.Nu trebuie neaparat carti si chestii care reprezinta meseria lui, unii oameni au meserii pe care nu si le doresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sprei adidas, si o de aia de cafea

| WarHammer a răspuns:

Iai un ceas frumos.
Nu prea conteaza ce ii iei dar conteaza sa fie ceva
Pentru ca i-ai dat ceva el se va simti dator fata de tine fi in constient sau in inconstient si e posibil sa te faci cu o nota de 10. happy