Ptr ca este profesor de romana presupun ca-i si place sa citeasca...Deci, eu i-as cumpara o carte buna, interesanta, groasa si care sa arate bine. Nu neaparat un roman pentru ca probabil a citit tot ce exista, dar intrebi intr-o librarie si puneti mai multi colegi mana de la mana si luati ceva fain. Daca este mai in etate si poarta cravata puteti sa-i luati din banii care va raman si o cravata faina. Vedeti voi cam ce poarta. Dar poate te poti sfatuii cu dirigintele, asta daca nu cumva profu' de roman va este diriginte
Sincer cand a fost ziua profului meu de mate eu i-am luat o stica de whisky , un set Gilette si o felicitare pe care scria La multi ani Profu` (pot sa zic ca a functionat faza cu whiskey )
Funita?
O carte, un parfum, flori(asta nu stiu sigur, avand in vedere ca e domn, nu doamna).
Sper ca te-am ajutat!
Un ceas, o poezie, tigari daca fumeaza, sau inveti la romana de un 10 sau un roman.Mai bine intreaba-l ce ii place.Nu trebuie neaparat carti si chestii care reprezinta meseria lui, unii oameni au meserii pe care nu si le doresc.
Iai un ceas frumos.
Nu prea conteaza ce ii iei dar conteaza sa fie ceva
Pentru ca i-ai dat ceva el se va simti dator fata de tine fi in constient sau in inconstient si e posibil sa te faci cu o nota de 10.