| DidudicaDi a întrebat:

Vise pare normal ce zice ecest utilizator "gianina " la aceasta intrebare:http://www.TPU.ro/muzica/maine-ma-casatoresc-cu-joe-de-l a-jonas-broathers/? Cum sa se casatoareasca ea cu Joe Jonash cand o sa se casatoareasca ea cu el eu o sa fiu Deiby Raion. Cum? Nu inteleg, adica sa se casatoareasca ea cu joe. Mie mi se par adevarate toate raspunsurile. Inafara de ala :" Poftim? Stiam eu ca ma insala?" Si na siutilizatorul asta cum sa il cunoasca? Mie mi se par acest copii care au scris intrebarea ciudati.Sunteti de acord cu mine? Eu una da sunt de acord cu mine. Ca mi se pare incodata anormal sa se casatoareasca cu Joe Jonash si cand se casatoreste ea cu Joe Jonash sa imi trimita poze cu ea nu? Sau macar sa-si puna la avatar. Nu credeti? Eu una dau funda la cel care are cel mai lung si exlicativ raspun restul prmiti inteligent in fecare zi.

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Doamne, ce s-a ales de Romania si de locuitorii ei. Mi-e mila de noi!

4 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Poi, fetita crede ca poate zice doar asa scurt si lung o chestie " Ma casatoresc cu Joe", si "o sa avem copii". Pun pariu ca'i o inroita de aia Disney, sau doar face misto de copii mai mici facandu'le ciudat, dar nu reuseste. Prin urmare nici numele nu'i stie scrie.
Pa, pa.

| Mauve a răspuns:

Nu se casatoreste cu nici un Joe Jonas, n-are cum, minte.In primul rand ea a scris in romana, deci e din Romania, Joe e prin America, vorbeste engleza, nu are cum sa-l fi cunoscut.

| SteauaNordului a răspuns:

Exista pe net, siteuri unde se fac casatorii virtuale.
poate asa...

| Bybanu a răspuns:

Mai in primul rand aia, geanina, e o copila fara minte, in al doilea rand, in lipsa de ocupatie trimite si ea mesaje din astea aiurea, in al treilea rand si aia care raspunde la asa ceva, sunt pe aceeasi lungime de unda cu ea.

As ruga admini, daca vad cumva acest mesaj, sa le inchida contul astora cu mesaje din astea stupide, fara sens, pentru ca fac site-ul de ras. Dintr-un site pentru oameni cu scaun la cap, a ajuns un site de nota 2, stricat de niste cacaciosi de 10-13 ani