Am avut cand eram mai mica- dar sincer uitam sa scriu in el sau nu aveam timp- si facem un rezumat a ceea ce faceam in ziua respectiva, mai presaram cu putine secrete si ma enervam la culme cand mi se strica incuietoarea. Inca mai am jurnalele de cand eram mica, am avut foarte multe si erau de obicei cumparate de la librarii.
Buna! Jurnalul meu nu este unul colorat si multe desene chiar daca sunt fata este simplu pentru. ca nu am timp sa desenez si sa lipesc alte chestii in el. Il folosesc numai cand am nevoie sa scriu ceva important iar eu scriu de obicei aprox. 5 pagini caiet a4. Scriu destul de rar dar ma simt asa de bine cand ma mai uit prin ''arhive'' imi dau seama cum cu timpul care a trecut persnalitatea mea se schimbase. Paginile mele sunt de matematica si este umplut cu un scris inclinat de sus pana jos. T-i se pare destul de banal nu? Pai mie nu imi prea plac lucrurile copilaresti pe care le fac fetele imi place simplitatea.
Jurnalul tau trebuie sa fie cat mai personalizat si personal. Doar d-asta e jurnal. Nu e neaparat nevoie sa scrii zilnic, scrii atunci cand simti ceva(ca-i de bine, ca-i de rau, nu conteaza). Pune si date, pentru ca peste ani iti va face placere cand vei citi EXACT cand s-au petrecut anumite faze.
Mie mi se pare o prostie sa scrii ns lucruri personale intr-un caiet si sa astepti sa ti-l descopere candva.E stupida chestia asta si eu nu mi-as face, adica nu are rost, hmmmm cica sa ma descarc...e o prostie si eu zic sa nu-ti faci ca s-ar putea sa ti-l citeasca maicata si cine stie ce descopera
Da am jurnal.E mov cu file roz:-xPai scriu cam in fiecare zi despre ce s-o intreamplat in ziua respectiva si secrete de ale mele:-P
Am jurnal de pe la 12 ani[acum am 26],la inceput obisnuiam sa scriu zilnic,orice,oricum,oricat[mi se parea interesant ca fiecare lucru neinsemnat sa isi ocupe locul in paginile albe ale jurnalului meu],acum insa obisnuiesc sa scriu atunci cand simt nevoia[atunci cand cel mai bun prieten nu e langa mine,atunci cand am chef de scris, atunci cand simt nevoia sa fac confidente].La inceput jurnalul meu era un simplu caiet dictando intesat de citate celebre, versuri sau desene.Acum este o simpla agenda in care nu isi au locul decat cuvintele gandite de mineJurnalul este de cele mai multe ori confidentul nostru, acel ''cineva''care nu ne tradeaza
Buna.
Am avut si jurnal [real ] era colorat si cu multe chestii lipite. Scriam numai porcarii in el si aproape numai despre baietii de care imi placea si de toate fetele care le uram.
Am avut si jurnal pe PC. ala era mai fain.
Niciodata nu scriam in fiecare zi, nu mereu aveam ce srie, si cateodata uitam.
Acum nu mai am si cred ca nici in viitor nu o sa mai am . ma plictisesc sa scriu tot ce mi se intampla si cred ca asa e la toti. toti ne plictisim sa scriem in jurnal.
Numai bine. :*
Paa.
DA,am avut.Dar mie mi se pare interesant nu ce scrii in el, ce ai facut in fiecare zi, ci ceea ce ai invatat tu din fiecare zi.In fiecare zi ai de invatat cate ceva si e frumos sa iti pui pe niste foi albe sentimentele, trairile.:X
Hai sa itit dau si eu u sfat la tituei poti sa pui intrebari gen prietenie sau dusmaie saupoti sa fai o pagina numai cu lucruri despre tine i sa se numeasca despre mine si sa scrii tot ce vrei despre tine si sa faci in el tot ce iti trece prin cap si sa fii cat mai originala
Poti sa scrii statusuri...sa desene simbolul anului de acum..de ex:acum e anul serpelui poti desena un serpe...numi place sa decupez imagini din revista imi place sa desenez singura sunt foarte talentata.
Tokha întreabă:
anonim_4396 întreabă: