Încrederea se pierde foarte ușor și se recâștigă extrem de greu, iar trădarea doare al naibii de tare. Poate aș ierta-o (dacă e la prima abatere), însă nu cred că aș putea să mai am aceeași încredere în ea, pentru că dacă a putut să mi-o facă o dată, oricând va putea și a doua.
Pai, depinde cu ce te-a tradat, dar de fapt conteaza ca te-a tradat. Daca o considerai o prietena adevarata, eu chiar cred ca nu iti mai merita increderea. Daca totusi tii la ea, ar trebui sa o treci prin niste ''teste'' si sa vezi daca mai poti avea incredere in ea.
Depinde de imprejurare si modul in care te-a tradat! de ex daca ti-a furat iubitul at clar n-as mai ierta-o dar nuss uh sti cu ce te-a tradat si ce merita ea pentru asta! Bafta in orice ai alege!
Eu nu as mai avea incredere...am avut incredere in unele persoane si mau tradat asa ca nu merita!
Depinde, daca imi e prietena buna poate ca da, dar daca nu, o tin aproape dar nu mai in incredere in ea. Sti cum se spune tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.
Sper ca ti.am fost d folos
Bye