Ehh, noi avem uniforma : la fete e o fusta cu sacou amandoua de culoare neagra(yaaachh) si baietii o simpla vesta neagra cu dungi rosii, eu cu majoritatea fetelor din scoala ne-am comandat vesta de baieti pentru ca acea fusta e oribila! Dar, iarna trecuta cum am purtat geaca groasa si portarul nu a vazut daca aveam uniforma sau nu, deci puteam merge inauntru scolii fara uniforma, ei bine situatia s-a schimbat cand a sosit primavara, si odata cu schimbarea anotimpului s-a schimbat si directorul, iar acest director nu ne lasa sa intram in scoala fara uniforma! Cam naspa, dar nah, trebuie sa-i facem pe plac...
Da Si eu care credeam ca, odata ce termin scoala generala, o sa scap si de 'uniforma obligatorie'.Din ce am inteles eu, la liceul meu s-a bagat uniforma de curand(mda, norocul meu )Dar cel putin nu e chiar asa de rea ca la alte licee.Trebuie sa purtam camasa alba(cu asta nu as avea o problema), dar o cravata rosie, oribila, cu numele liceului pe ea strica totul; _; Mi-e greu sa o suport si pentru ca eu de abia port iarna la -20 de grade afara esarfa sau fular.Nu suport sa am ceva la gat...Dar cel putin baietii se bucura ca au cu ce sa se joace Eu inca mai sper sa se renunte la uniforma...macar la liceu
În școala generală am avut o uniformă destul de simpatică! Nu era cine știe ce frumusețe, însă, pe lângă alte uniforme era purtabilă!
Era alcătuită din: o fustă/ pantaloni+ cămașă+ vestă+ sacou+ cravată!
Iar acum la liceu, nu voi avea uniformă!
Am avut uniforma in generala.Mda,nu prea-mi placea.
Uniforma era asa, dar culoarea diferita, rosu.
http://www.ziaruldebacau.ro/wp-content/uploads/2010/11/unif1.jpg
Si un sacou negru, iar gulerul era rosu cu patratele negre.
Păi e mult mai bine decât a noastră!
zambetcald întreabă:
Elenastoica9 întreabă: