Nu inteleg cum pot fi unele atat de nesimtite. si eu am patit-o din cauza asa ziselor prietene si apoi m-au lasat cu ochii in soare. Eu inainte eram pe principiul ca o prietenie e mai valoroasa decat o relatie cu un baiat si de atunci mi-am pierdut increderea in persoane si cu greu reusesc sa imi fac noi prietene. Te sfatuiesc sa renunti la orice gand legat de romanca asta, dar sa nu faci ca mine, sa iti pierzi increderea in persoane. Nu te mai "dedica" de acum in totalitate unei singure persoane, ci imparte-te intr-un mod placut intre prieteni.
Nu stiu ce sa spun cand vine vorba despre prietenii sunt folosita si apoi aruncata la gunoi cam asa ar venii. si in grupurile de fete mai mari nu reusesc sa ma integrez pentru ca sunt prea timida si simt ca n-am nici un lucru in comun cu ele Acum doar in prietenul meu am incredere. si regret ca am stat cu asa zisa prietena decat sa stau mai mult cu el. Dar asta e :/ Cam asta e viata Nu?
Na, o sa tot mai ai parte de dezamagiri in viata, n-ai ce sa faci. Dar macar de acum stii cum sa procedezi cu presupusii prieteni. E bine totusi ca nu ti-ai pierdut si prietenul.
Mai..las-o sa stea! Cu siguranta va avea nevoie de tine! Si cand va avea dai si tu replica cea mareAaa..numai cand ai nevoie de ceva ma cauti! Si ai rezolvat-o! Eu zic sa o cauti pe veche ta prietena(italianca) si sa-ti ceri scuze si sa fiti din nou prietene! Si nu uita! Candva va veni si randul ei sa treaca prin ce-ai trecut tu!
Nu pot s-o caut pe vechea mea prietena si ea e tot la fel ca cea romanca :/ nu stiu ce sa mai fac, cu cine sa mai fiu prietena toate ma folosesc ma dedic doar prietenului meu, dupa mine e singuru care merita.