Eu nu sunt dependetă de un site web oarecare. În lume există mii milioane miliarde de siteuri web.
Nu mai am cont pe Facebook de vreo juma' de an si nu am murit fara, ba chiar imi e mai bine.
Corect e mai bine fara el...ma simt mai liber
Eu am facebook.
intru zilnic ca sa vad ce mai este nou. oricum, nu sunt chiar asa de dependenta de el
Dezactiveaza-ti contul. Sau fa altceva mai util si ai sa uiti de el
Eu am tot incercat sa-mi sterg contul de facebook din diverse motive(certuri cu prietenii, informatii intelese gresit, barfe.) problema e ca daca vrei sa intri pe unele siteuri e imposibil daca nu ai cont facebook. Asa ca l-am lasat deschis si postez cand si cand ce mai gasesc interesant.
In rest prefer sa ies din casa la o plimbare sau cv. Da si atunci mai gasesti pe cate unu, in cluburi mai ales care staaaaa si tasteaza pe facebook ce face:))
Plus ca tehnologia a fost mai toata folosita de armata:)) pentru controlul populatiei. Noi n-o sa avem niciodata acces la maximum de tehnologie descoperita. So macar daca avem tehnologia asta s-o folosim cu spor pentru comunicare... utila:)) nu doar pentru barfe sau jocuri nu?
Mai iesi din casa, scoate lumea la plimbare sa nu mai fie asa de ...infantila cu fb asta.
http://www.romanialibera.ro/......95456.html