Eu fac parte dintr-o trupa de street dance. Bineinteles ca mi-as dori sa ajung celebra prin talentul acesta, dar nu numai eu, ci toata trupa.
Descopar lucruri noi in mod miraculos in legatura cu trecutul.
Ex- stiati ca pinguinii noi descoperiti au fost conservati? sunt pinguini preistorici.
Poi am facut actorie si vrea sa mai fac fiindca eram foarte buna. dar m-am last din cauza unei probleme
Acum fac dansurii dar nu prea imi place.nici nu sunt foarte buna dar voi mai face inca cateva luni sa vad ce o sa se intample
Si pe viitor mi-ar lace sa devin ori actrita(dar in afara clar nu aici) sau model...
Si eu cant. bineinteles ca mi-as dori ca intr-o zi sa ajung cineva si sa imi fac poate o cariera din asta. insa traim in Romania. asta e tristul adevar si daca nu ai o tona de relatii si bani, nu poti face mare branza . dar daca mi s-a oferi sansa, clar as pleca si as face o cariera afara, unde meritele chiar iti sunt recunoscute
Desenez, fotografiez, scriu si cant la chitara. celebritate... poate doar in domeniu literar.restul as prefera sa ramana niste pasiuni.