Da.Cred ca ai putea sa găseşti un baiat care te place cum eşti...Şi cred ca aşa îl vei uita, deoarece dacă gaseşti băiatul potrivit el te va face sa te simţi bine şi nu se va da la alte fete ca cel de care-ţi place acum... Sper că te-am ajutat :-D. FUNDOI?
Pai.
Uite.
Asta inseamna ca colegii tai nu iti sunt prieteni adevarati.SI cur*a aia probabil face asta in fata ta deoarece sa te faca sa te simti prost si ca sa crezi ca nu o sa il mai niciodata pe acel coleg.Si daca el se da la toate o sa se dea si la tine iar atunci sa ii zici sa te lase in pace.O sa inceapa sa tte simti prost.Nu trebui sa suferi din cauza lui.Si mie imi place de un baiat mai mare cu 2 ani [a8a]dar am vorbit cu el, am luat id-ul lui si i-am zis direct ca il plac. El a zis ca sunt draguta dar nu are timp de o relatie din motive [nu ti le mai enumar]. Incearca asa . Daca nu o sa mearga renunta si incearca sa te tii numai de carte si poate o sa iti placa de un alt baiat !
Si nu mai fi trista ! :X O sa se rezolve tot !
Hei, calmeaza-te! Nu e asa rau!
Incearca sa te gandesti ca te duci la scoala cu scopul de a invata si ignora-i pe colegii tai.Nu stiu ce varsta ai, dar incearca sa te gandesti ca la sfarsit de ciclu o sa va despartiti si atunci crede-ma ca iti va parea rau de ei!
Nu ii lua in seama, oamenii sunt rautaciosi...Ar trebui nici sa nu le dai importanta.
Bafta!
Stai linistita si nu ii mai baga in seama.Nu te mai gandi la ei, gandeste-te la oamenii care tin la tine si o sa uiti de ei.De amandoi. Daca iti concetrezi atentia asupra alui lucru sigur il/ii vei uita.
Sper ca te-am ajutat si mult noroc cu colegii!
Pai, uneori imi vine sa plang, dar foarte rar deoarece ma inteleg foarte bine cu colegii. Am gasit interese comune si ne intelegem.
Stii, aceste fete, damele de companie practica o meserie veche de cand este lumea, dar nu este cinstit ceea ce fac. Vrei sa spui ca o astfel de fata a fost prietena ta? Eu cred ca nu iti merita prietenia nici daca ar fi stat in genunchi in fata ta.
Ea este doar o golanca, asa va fi mereu. Tu fii acelasi suflet cald si bland si joaca acest joc al vietii cinstit! Daca ea seamana vant, va primi furtuna. Asteapta baiatul potrivit si lasa-l pe el in pace, i se va frange cu siguranta inima candva.
Heii.
Incearca sa fii optimista si sa vezi mai departe de rautatea lor, gandeste-te ca nu merita sa plangi pentru ei. Gandeste-te ca viata e frumoasa asa cum e ea si cu bune si cu rele, mai sunt unele momente proaste in viata, dar trebuie sa incerci sa treci peste, stiu nu e usor dar daca gandesti pozitiv o sa reusesti!
Aratale ca nu esti trista, arata-le ca nu iti pasa. Si incearca sa gasesti pe altcineva, stiu e greu, dar timpul vindeca ranile.
Oricum daca stai sa plangi nu rezolvi nimic.fii si tu mai indiferenta,nu il mai baga in seama nici pe el dar nici pe ea, si cand o sa vada ca nu le dai atentie se vor plictisi, asa iti poti indrepta atentia inspre cineva care chiar merita
Bună.
Să-ți vezi de treaba ta și nu te mai uita peste gard ce face aia sau ăla!
Pa, pa.