| petriinna a întrebat:

voi ce impresie v-ati face de un adolescent care nu cunoaste toate vedetele, nu este in pas cu stirile mondene si care nu stie nici macar hiturile si cine le canta mai exact, ati avea impresia ca este incult?

9 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Nu, doamne fereste! As stii ca acel adolescent are viata personala! happy

| greyhound a răspuns:

Din contra, as avea impresia ca e o persoana matura, inteligenta, realista prinsa intr-un corp de copil.

| Biancaalone a răspuns:

Nu...doamne iarta-ma! Cum sa fie incult! Acea persoana are viata lui si conteaza ce stie el.Lucrurile astea nu sunt importante! Alti stiu toate hiturile, dar nu stie sa citeasca!

| MadRaven a răspuns:

Buna!
Eu sunt tipul acela de adolescent deci nu stiu cat de corecta e opinia mea.
Sincer, mie niciodata nu mia plăcut sa fiu ca ceilalti.
Nu ma dau in vant dupa mondenitati sau hituri, pentru ca cea mai buna muzica a fost inainte de 2000.
Numai bine!

| HueyFreeman a răspuns:

Imi place sa stiu ca nu sunt un stereotip al unui pustan care tot ce face este sa se uite dupa niste oameni de nimic. Vedetele mele sunt altele.

| StrangerInAStrangeLand a răspuns:

Daca nu esti in pas cu stirile mondene si nu iti pasa de viata unor pitipoance care s-au trezit vedete peste noapte, sau daca nu stii hiturile(muzica comerciala care dupa 2 luni este complet uitata de lume, deci nu are "valoare") si cine le canta asta nu inseamna ca esti incult. Ba chiar din contra. Acel adolescent poate stie mult mai multe lucruri utile in viata. Televiziunea nu este singura fereastra disponibila pe care o poti deschide in viata.winking

Răspuns utilizator avertizat
| Liviu a răspuns:

Ceva genu sunt eu, nu prea dau 2 bani pe unele lucruri, nu imi pasa ce fac vedetele, schimb posturile tv cand dau de titluri de genu " Udrea a fost la mare si o muscat un rechin de 'picior' " Sa fim seriosi. Nu am ajuns asa de grav incat sa imi pese ce fac unii si alti

| thegatekeeper a răspuns:

Dimpotriva, mi-ar face o impresie foarte buna, dar probabil sunt subiectiv, fiindca asa sunt si eu. Mi se pare ridicol sa fii la curent cu stirile de genul asta, avand in vedere ca nu te ajuta cu nimic si de cele mai multe ori, nu inveti nimic din chestiile de genul acesta. Iar despre muzica, acelasi lucru.