anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Voi ce nazbatii ati facut in copilarie? Funda pentru cele mai frumoase amintiri.

3 răspunsuri:
| gfghn a răspuns:

Off! Toți erau plecați la nunta si bunicul trebuia sa aibă grija de casa. Erau doua case in gospodarie una Eu si verisoara mea am rupt ( din greșeală ) ușa de lemn din spatele casei care era incuiatalaughing am intrat in casa unde erau foarte multe prajituri ( am mincat...) parca eram in videoclipul ăla cu katy perry California dream! FUNDA?

| anyhylator a răspuns:

Eu am fost prins de mama cand faceam,, prostioare" cu o fetita big grin. Asta se intampla pe la varsta de 8 ani happy

| Bella91 a răspuns:

Da' ce nu am facut..Eu locuiesc la tara si cand eram mai mica pasarile noastre erau libere prin curte. Faza e ca aveam un cocos foarte raulaughingpe bune..si cand am iesit, mama mea mi-a zis sa nu ma duc prin spatele casei, dar m-am dus si frate ce m-a batut cocosul cu aripile peste fundhappyda m-a rosit ca lumealaughing.
o data mami copsese porumb si eu stateam pe scaun si mancam din porumbul crud iar gainile mancau din cel copt, iar apoi m-am dus sa mananc iaurt(facut in casa), dar cat de mica eram nu ajungeam la masa si cand am dat cu mana am imprastiat iaurtul peste tot...auuch! de frica, ca mi le iau m-am bagat sub canapealaughing. funda?:X:*

Întrebări similare