Hai să o luăm logic.
În românia (mă raportez doar la România, nu la toată popoulaţia globului) sunt 20.000.000 de oameni. Cu aproximaţie.
Sunt 12 zodii. Ar veni cam (tot cu o aproximaţie mai trasă de păr) cam 1.600.000 de oameni cu aceeaşi zodie.
Acum vine întrebarea mea...ce şanse sunt ca 1.600.000 de oameni,să aibă aceeaşi soartă într-o zi? Adică, toţi să fie promovaţi la serviciu, toţi să aibă un mic conflict în familie, o surpriză pe plan amoros şi schimbări în viaţa socială. Cam ce şanse ar fi?
Bineînţeles, din 1.600.000,probabil se va nimeri la maxim 500, unde sunt doar coincidenţe, şi asta s-ar fi întâmplat indiferent de ce zodie este respectivul.
De asta îi consider eu retardaţi pe cei care cred în horoscop, sau macar care-l citesc. N-ai cum să citeşti aşa ceva, şi să fii un om inteligent, sau măcar mediocru.
Nu cred deoarece nu s-au îndeplinit niciodată previziunile pentru zodia mea şi pentru că mi se pare aiurea ca cineva să îţi spună viitorul.
Nu pot sa spun ca cred in el, dar citesc asa doar din curiozitate. Coincidentele apar, si uneori chiar mi se potriveste, si atunci sunt uimita si am o anumita satisfactie.dar niciodata nu m-am luat dupa el, pentru ca nu e sigur deloc. Poate o persoana din zodia fecioara (a mea) ii se intampla ce scrie in horoscop, dar mie nu, e clar ca nu toti vor patii asa ceva. Parerea mea e ca sunt doar coincidente.
Nu cred pentru ca horoscopul difera intotdeauna de exemlu de la un post de televiziune la altul si nici o data nu se indeplinesc previziunile pentru zodia mea