| Bianca99282 a întrebat:

Buna TPU,voiam să vă întreb dacă mă puteți ajuta cu un sfat,eu și prietena mea placem același băiat,ea nu știe că și eu îl plac,iar el o place și mă simt prost rau de tot,iar la prietena mea țin foarte mult, dar nu știu de ce mă simt așa. Când știu că și el o place îmi vine să-mi bag ceva in mine și să ma duc naiba,mă simt prost pentru că îmi place de el când și ea îl place,dar și că nu mă place pe mine și o place pe ea și nu știu ce să fac. M-a durut fix in inima când am auzit că o place, îmi mai facusem speranțe false că mă place pe mine și nu pe ea, sunt o prietenă îngrozitoare, nu-i așa?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti cauti alt baiat si gata, mai ales ca ei doi se plac unul pe altul si tu esti in plus...

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca el o place inapoi pe ea nu ai ce face.Nu e necesar sa ii spui prietenei tale ca simti si tu ceva pentru el.Iti va trece cu timpul.E normal la aceasta varsta sa te lasi dusa de val din cauza sentimentelor si a hormonilor.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru dullcat):

Indicat ar fi sa nu ii spuna prietenei ei ca ea il place pe crush-ul ei, in special daca si el o place pe ea.
In primul rand nu o s-o ajute cu nimic, aia doi tot o sa se placa si ea tot asa o sa se simta.
In al doilea rand, s-ar simti si prietena ei aiurea de fiecare data cand o vede si isi aduce aminte ca si ea il place pe viitorul ei prieten.
Cel mai bine ar fi sa ii spuna cuiva care sa nu scurga informatia mai departe, si sa se resemneze cu ideea. In viata nu intotdeauna o sa iti iese cum vrei tu.

| sammie a răspuns:

Bună! Nu ești o prietenă îngrozitoare dar trebuie să înțelegi că nu mai ai ce să faci decât să te uiți la alt băiat și să-l lași pe el. Cu ce crezi că te poate ajuta dacă o să-l placi în continuare? Uită-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neapărat. Dacă îl placi cu adevărat, atunci lasa-l sa fie fericit cu persoana pe care el și-o alege.

| Bianca99282 explică (pentru anonim_4396):

Știu,dar mă simt groaznic când îi văd pe amândoi, îmi vine să mi scot inima din piept, nu vreau neapărat o relație dar mna

| darrio2007 a răspuns (pentru Bianca99282):

Si daca ti-ar cere o relatie peste catva timp, il vei refuza, din ambitie, pentru ca a fost cu prietena ta.
Nu ai fi primul caz de genul.

| Giulia911 a răspuns:

Nu esti o persoana groaznica, ca doar nu hotărăști tu de cine sa te îndrăgostești. Dar dacă ai puterea sa renunti la el în favoarea prietenei tale atunci fă-o.